Trustpilot
Akciós
(12) értékelés
Royal Catering

Popcorn gép kocsival - USA design - piros

166 990,00 Ft 180 584,48 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10010538

|

Modell: RCPW-16.1

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan augusztus 2., péntek
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
166 990,00 Ft
3+
5%
158 640,50 Ft
5+
10%
150 291,00 Ft
10+
15%
141 941,50 Ft
Főbb jellemzők
  • mobil használat - két nagy első kerék és két 360°-ban forgatható hátsó kerék fékkel
  • nagy teljesítmény - az 1.600 wattos teljesítménynek köszönhetően, akár 6 kg / 16 l popcorn óránként
  • tartozékokkal együtt - szállítási csomag tartalmaz egy mérőkanalat és egy lapátot
  • biztonságos működés - teflon bevonat, keverő rendszer és túlmelegedés elleni védelem
  • kényelmes - munkavégzés bármikor: a kamravilágítás segítségével
  • hatékony - adagonként 150 g pattogatott kukorica 2 perc alatt
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Anyag
Rozsdamentes acél
Alumínium
Edzett üveg
Teflon
Szín
Piros
Feszültség [V]
230
Teljesítmény [W]
1600
Ház mérete [cm]
37 x 40 x 30
Kocsi
Igen
Fény
Igen
Fiók
Igen
Kamra kapacitása
88 l
Méretek (HxSzéxMa)
94 x 50 x 156 cm
Súly
37.7 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
122 x 100 x 135 cm
Szállítási súly
43 kg

Szállítási csomag

  • Popcorn gép RCPW-16.1
  • Kocsi
  • Popcorn lapát
  • Mérőedény
  • Üst
  • Izzó
  • Használati útmutató

Termékleírás

Popcorn gép kocsival - USA design - piros

A Royal Catering RCPW.16.1 kocsival ellátott pattogatott kukorica készítő gép  kifejezetten vendéglátóipari használatra lett kialakítva, és igazán kiemelkedő darab. A kocsival ellátott kukorica pattogtató gép USA dizájnjának, melegen tartó megvilágított kamrájának, keverőrendszerének, valamint automatikus termosztátjának köszönhetően igazán megnyerő és kiemelkedő darab. Profitáljon Ön is a RCPW.16.1 pattogatott kukorica készítővel, győződjön meg a rendkívüli pattogatott kukorica élményről - akár moziban, vásárokon vagy fesztiválokon!
A mellékelt kocsinak köszönhetően a popcorn gép mobilis, vagyis bármikor használható. Az első nagy kerekek és a 360 fokban elforgatható kisebb hátsó kerekek segítségével a készülék egyszerűen manőverezhető. A két kisebb kerékre szerelt fékek megakadályozzák, hogy a kocsi véletlen elguroljon, valamint gondoskodnak a szerkezet stabilitásáról.
A popcorn gép 1.600 W-al működik, magas teljesítményének és az automatikus termosztátnak köszönhetően gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet. Így garantált a  nagy teljesítményű munkavégzés. A kukorica pattogtató óránként körülbelül 16 liter pattogatott kukorica (kb. 5kg/óra); elkészítésére képes. Akár fehér vagy sárga, esetleg különféle formájú pattogatott kukoricát szeretne készíteni - ezzel a popcorn géppel lehetséges! A gép három darab, az ajtók felett elhelyezett kapcsolóval van felszerelve. A POWER & LIGHT funkcióval kapcsolhatja be a lámpát, valamint a kamra alján található fűtőelemet, ezek frissen és melegen tartják a kukoricát, valamint így a pattogatott kukoricát optimális megvilágításban kínálhatja vásárlóinak. A pattogatott kukorica üst a HEAT kapcsolóval aktiválható és kapcsolható be a fűtési folyamat. Annak érdekében, hogy a popcorn ne égjen le az üst alján, a TURN funkció bekapcsolásával elindítható a keverőrendszer.
Az edény teflonbevonata megakadályozza a popcorn összeragadását, illetve leégését az üstben. Az üst átmérője 18,5 cm, mélysége pedig 5,8 cm. Az üst eltávolítható, megkönnyítve ezzel a tisztítást. A professzionális pattogatott kukorica gyártáshoz kókusz olaj vagy pálma zsír használatát ajánljuk, amelyek -mivel magas 240 °C-os füst hőmérséklettel rendelkeznek- a legalkalmasabbak.
A pattogatott kukorica készítő nagyrészt kiváló minőségű nemesacélból készült és így könnyedén tisztítható és hatékonyan védve van a korrózió ellen is. Továbbá a rozsdamentes acél tartós és ütésálló, illetve ártalmatlan az egészségre nézve. A ház oldalsó részének anyaga alumínium.
A védőüvegek anyaga edzett üveg, amelyek véletlen baleset esetén szilánkok helyett, kis darabokra törnek össze, vagyis így elkerülhetők súlyosabb sérülések. Emellett az üveglemezek és a belső megvilágított tér mindig jól láthatóvá teszik a popcorn készítés folyamatát, ami ínycsiklandó látványt nyújt az éhes vendégek számára.
A popcorn gép megvásárlásakor a megfelelő alap tartozékokat is ingyen mellékeljük. A praktikus lapát, amely szintén a szállítási csomag tartalmát képzei megfelelő a pattogatott kukorica adagoláshoz. A 0,5 literes kapacitású mérőpohár segítségével pedig pontosan mérhető ki az olaj, a cukor és a kukorica magvak. A tartozék stabil műanyagból készült, így gyorsan és könnyen tisztítható.
A rendelkezésre álló mágnesnek köszönhetően az első ajtók egyszerűen nyithatók és zárhatók. Az ajtóhoz rögzített adagoló ablakon keresztül a popcorn könnyen kivehető és adagolható a gépből. Az aljzat perforációja lehetővé teszi, hogy a ki nem pattogott kukorica magok, a morzsák, illetve a felesleges olaj a gyűjtőtartályba kerüljenek. A tartály kivehető, így tisztántartása nagyon egyszerű.
Az egyedülálló megjelenésnek és a megnyerő retro designnak köszönhetően a pattogatott kukorica készítő gép rendkívül stílusos. A gép túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, amely túl magas hőmérséklet esetén kikapcsolja a készüléket. A gép stabilitásáról pedig négy csúszásbiztos gumiláb gondoskodik, amelyek megvédik a munkafelületet az esetleges karcolásoktól.

Értékelések és vélemények


4.8

12 értékelés alapján

Rendezés :

27 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Popcorn gép

Nagyon gyors szakszerű szállítás, a gép megfelelt az elvárásainknak, könnyen kezelhető, gyorsan és nagy mennyiségben készíti a pattogatott kukoricát

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo France

Megrendelve: 06/18/24

Megrendeltem a pattogatott kukorica gépet, ami nagyon gyorsan megérkezett, nagyon jól működik és tényleg, szép látvány, amikor pattogatott kukorica... Csak hátrány, néhány karc és apró hiba a gépen... de semmi komoly.* I ajánlani

Eredeti értékelés megjelenítése

6 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Popcorn gép

Sértetlenül megérkezett. Remekül működik

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Italy

Popcorn gép

A gép időben megérkezett, tökéletes, nagyon elégedett vagyok.

Eredeti értékelés megjelenítése

10 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo France

A gép 2 külön dobozban érkezett!!! Úgy tűnik, minden jó állapotban van (nincs törött ablak), marad a kocsi összeszerelése!!... És tesztelni a gépet. Egy kis extra: a gép a kocsi nélkül is asztalra helyezhető!!

Eredeti értékelés megjelenítése

11 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Romania

A készülék nagyon jó. Megérdemli a pénzt.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Ireland

Popcorn gép

A pattogatott kukorica gép darabokban érkezett. Egy doboz törött üveg. Két héttel később nem hallottam semmit a visszatérítésről. Nem vagyok lenyűgözve, és nem tudom, mit tegyek ezután.

Válasz tőle

Köszönjük visszajelzését, folyamatosan dolgozunk termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésén.
Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Italy

Fantasztikus!! ajánlom

Gyönyörű.. és nagyon könnyen használható. Finom popcorn

Eredeti értékelés megjelenítése

4 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon France

Az espondo társadalom

Jó termék, a cég hallgat ezekre a vásárlókra, a normál német ste a legjobb

Eredeti értékelés megjelenítése

4 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon France

Nagyon jó minőségű ár

Jó anyag

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart egy adag elkészítése?

150 g kukoricaszem elkészítéséhez alig 2 perce van szükség.

Mire kell a tisztítás során odafigyelni?

Kapcsolja ki a gépet és húzza ki a csatlakozót a konnektorból a balesetek elkerülése érdekében. A külső tisztításhoz csak egy nedves kendőt használjon. A gépet ne tisztítsa közvetlenül vízzel, mivel az elektromos tartozékok megsérülhetnek.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket