Tétel: EX10012884

|

Modell: RCKW-ND01

Szósz adagoló - nachos sajtszósz - modern design - 4,8 l - 55–80 °C - fekete - Royal Catering

103 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy kapacitású – a 4,8 l-es tartálynak köszönhetően a szósz adagoló ideális nagyobb összejövetelekre is, nachos sajtszószhoz vagy más öntetekhez
  • megbízható – állandó hőmérsékleten tartja a szószokat 55–80 °C-os hőmérséklet-tartományban
  • stílusos – új, exkluzív design, amely kombinálható popcorn és nachos gépünkkel
  • nagy teljesítményű – a 150 W-os fűtőelem gyorsan eléri a megfelelő hőmérsékletet
  • könnyen kezelhető – az élelmiszerek számára biztonságos rozsdamentes acél és a hidegen hengerelt acél könnyen tisztíthatók

TERMÉK LEÍRÁSA

Say Cheese! Egyedi szósz adagoló nachos sajtszószhoz és más öntetekhez

Mi illik különösen jól a nachoshoz? Természetesen a finom, meleg sajtszósz! Tálaljon ínycsiklandó szószokat a Royal Catering szósz adagolójával! A nagy kapacitású tartály űrtartalma 4,8 liter, és megbízhatóan tartja a nachos sajtszószt a megfelelő hőmérsékleten. Nyűgözze le vendégeidet ízletes sajtszósszal – a moziban, a gyorsétteremben, a kávézóban vagy rendezvényeken!

A konyhai szósz adagoló új, exkluzív expondo designnal

Csalogassa vásári standjához vendégeit! A modern kialakítású szószadagoló garantáltan magára vonja vendégei tekintetét, és kiválóan konbinálható nachos melegítőnkkel és popcorn gépünkkel.

A szószadagoló 150 W teljesítménnyel működik, és pillanatok alatt felmelegíti a kívánt hőmérsékletre a mártásokat. A készülék 55–80 °C-ig melegszik fel. A fűtőzónában felmelegítheti a következő adag szószt, így biztosított az utánpótlás, a túlmelegedés elleni védelem pedig garantálja a maximális biztonságot és véd a sérülésektől.

Az utolsó cseppig!

Az adagoló pumpája olyan erős, hogy az utolsó cseppet is kiszívja a szószadagolóból – így kevesebb élelmiszerhulladék keletkezik és a tisztítás is egyszerű. A pumpás szósz adagoló kiváló minőségű, és intenzív igénybevételre lett tervezve. A nachos sajtszósz adagoló rozsdamentes acélból és hidegen hengerelt fémlemezből készült, amely megkönnyíti a készülék tisztítását. A 4 láb biztosítja a szószadagoló stabilitását.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK