Tétel: EX10012499

|

Modell: RC_SSTWH_02

Tálalókocsi - 2 polc - 40 kg-ig - polcok: 82 x 50 cm - Royal Catering

53 299,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • Terhelhető – két polc, melyek mindegyike 20 kg-ig terhelhető, így garantálva a 40 kg-os összterhelhetőséget
  • Biztonságos – polcokat körülvevő perem megakadályozza a termékek leesését szállítás közben
  • Mobil – négy csendes és 360°-ban forgatható gumikerék 2 rögzítőfékkel és ütközési védelemmel
  • Csendes – a polcok alatt rezgéscsillapító szőnyeg tompítja a rezgést és ezzel az edények hangos csörömpölését is
  • Tartós - korrózióálló, könnyen kezelhető rozsdamentes acél

TERMÉK LEÍRÁSA

A tálalókocsi könnyedén guríthatja a nehéz dolgokat is

A robusztus RC_SSTWH_02 tálalókocsi a Royal Catering-től, a kiváló minőségű rozsdamentes acél bútorok profijától, a két stabil polcával ideális étkezdékben, kereskedelmi konyhákban, éttermekben, nyilvános létesítményekben, de magáncélokra való használatra is. A konyhai zsúrkocsi egítségével nagy mennyiségű ételt és italt tud egyszerre felszolgálni, vagy piszkos edényeket a konyhába szállítani.

Fordulékony és stabil! Vendéglátóipari igényeit kielégítő, rozsdamentes acél szervizkocsi

A két tálca, amely mindegyike 20 kg-ig terhelhető, mind a négy oldalról könnyen hozzáférhető. A polcok közötti távolság 600 mm, így ezeken még nagyobb serpenyők és fazekak is elférnek. A tálcák nagy előnye a rázkódás elleni védelem: a tálcák alja alatt rezgéselnyelő gumiszőnyeg van, amely tompítja a szervízkocsi rezgését, és ezzel kisebb zajt kelt. Ennek eredménye a kényelmes, biztonságos és csendes munkavégzés, hangos edénycsörömpölés nélkül. Ezenfelül a tálca körül futó perem szállítás közben véd a lecsúszástól.

A tálaló kocsi négy könnyen gördülő és 360°-ban forgatható kerékkel lett ellátva, így a kocsi még a legszűkebb helyeken is kényelmesen manőverezhető. A négy kerék fölött védősapkák találhatók, amelyek megakadályozzák a konyhai kocsi, a falak és a bútorok károsodását. A kerekek termoplasztikus gumiból készültek, így halkan tolható a kocsi még akkor is, ha teljesen meg van pakolva, függetlenül attól, hogy ez burkolólapon, parkettán vagy más fa burkolaton történik. A biztonságos be- és kipakolás érdekében a kocsi két fékezhető kerékkel lett ellátva, ami megakadályozza a a véletlen elgurulást. A kerekek magassága igény szerint 5 mm-rel állítható.

A guruló kocsi higiénikus és rozsdaálló nemesacélból készült. Ez az anyag nem csak különösen ellenálló, hanem a sima felületének köszönhetően nagyon könnyen ápolható és tartós is. Rozsdamentes konyhai kocsjaink a kiváló minőségű kidolgozásnak köszönhetően nagyon tartósak és teherbíróak. A 40 kg-os összterhelhetőségnek és a 82 x 50 cm-es méretű polcoknak köszönhetően nem kell többször ide-oda rohanni, ezzel gyorsabbá válik a munkavégzés a konyhán.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK