(1) értékelés

Tétel: EX10011762

|

Modell: RC-ECP4T

Vendéglátóipari elektromos tűzhely - 10.400 W - 4 körlap

454 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű – 10.400 W-os összteljesítmény gyorsan eléri a kívánt hőfokot
  • rugalmas – négy körlap, mindegyike 2.600 W teljesítménnyel és 22 cm-es átmérővel
  • rozsdamentes acél – különösen ellenálló a rozsdának, könnyen karbantartható és ideális élelmiszerrel való munkavégzéshez
  • tiszta munkahely – a sima felületek könnyen tisztíthatók; a magas lábaknak hála a felület, amelyen az elektromos tűzhely áll, probléma mentesen tisztítható
  • Made in Italy – kiváló minőségű vendéglátóipari felszerelés a mediterrán főzőművészet mestereitől

TERMÉK LEÍRÁSA

Helytakarékos, rozsdamentes acélból készült vendéglátóipari elektromos tűzhely négy körlappal

A vendéglátóipari elektromos tűzhelyt választva, egy professzionális, magas minőségű tűzhelyt kap a Royal Catering vendéglátóipari kiegészítői közül. Nagy teljesítményű, könnyen tisztítható, folyamatos használatra kialakítva és kompakt külső méreteinek hála a magas minőségű e-tűzhely még kis konyhák számára is az ideális választás, mint például ételes kocsikba vagy kávézókba.

Profi szakácsok igényeihez szabva: a Royal Catering elektromos tűzhelye

A nagy teljesítményű elektromos tűzhely négy körlappal rendelkezik, melyek mindegyike 2.600 W teljesítményű és 22 cm átmérővel rendelkezik. Ezek a tűzhely elején található nagy gombokkal vezérelhetők. 10.400 W-os összteljesítménnyel a 4 körlapos elektromos tűzhely ideális professzionális és hatékony használatra – és ezután is: A magas minőségű anyagok, mint a külső házhoz használat rozsdamentes acélnak és a főzőlapokhoz használt öntöttvasnak hála az eszköz gyorsan megtisztítható. Az állólábak biztosítják, hogy a felület, melyen az elektromos tűzhely áll, mindig tökéletesen elérhető és megtisztítható legyen.

A rozsdamentes acél használata a könnyű tisztítás mellett más előnyökkel is rendelkezik: Különösen ellenáll a rozsdának és ennek hála nagyon hosszú élettartalmú. Mivel a rozsdamentes acél biológiailag inert, ezért különösen alkalmas olyan helyeken való használatra, ahol élelmiszerrel dolgoznak. Végül, de nem utolsó sorban, a rozsdamentes acélból készült termékek minden professzionális benyomást keltenek, amely főleg egy belátható konyhában mindig előnyös.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

super