(1) értékelés

Tétel: EX10240034

|

Modell: ST-KS-200N

Kulcsdoboz - számkombinációs zár - falra szerelhető - takaróval

12 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • biztonságos - négyjegyű számkombináció 10.000 lehetségeskombinációval és takaróval
  • védelmező – reset-kapcsoló a kulcsdoboz belsőjében a kód megváltoztatásához
  • tágas - nagy belső tér több kulcs számára
  • stabil - időjárásálló és tartós alumínium ötvözetből készült szerkezet
  • egyszerű felszerelés – előre megfúrt lyukak a hátsó oldalon megkönnyítik a felszerelést a csomagban megtalálható négy tipli és csavar segítségével

TERMÉK LEÍRÁSA

Tiszta és biztonságos! A zárható kulcsdoboz számzárral

Túlságosan biztonságtalan Önnek a bejárati ajtó, pince vagy garázsajtó kulcsának elrejtése a lábtörlő alatt? Akkor a praktikus ST-KS-200N kulcsdoboz a Stamony irodai kiegészítői közül pontosan az amit Ön keres! A zárható és időjárásálló kulcsszéffel a megfelelő kulcsot, mivel e kulcsdoboz akár a falra is felszerelhető, oda helyezi el a szabadban, ahová csak szeretné.

Fontos kulcsok minden kézközelben a Stamony iparikiegészítői közül való kulcsszéffel

Miért kellene hogy egyes kulcsait vagy autója pótkulcsát mindenhová magával vigye, ezzel növelve az esélyt hogy ezt elhagyná? A négy számjeggyel védett kulcsdoboz illetéktelenek hozzáférésétől nagyon jól védve van. Ennek eredményeként matematikailag 10.000 kombináció lehetséges, amelynek köszönhetően a zár szinte feltörhetetlen. A jelenleg érvényes négy számjegyű kombinációt csakis olyan személyeknek mondja meg, akik jogosultak a hozzáféréshez. A kód megváltoztatásához a kis Reset-kapcsolót kell felfelé tolni, ami a széf belsőjében található. Ezután állítsa be a kívánt számkombinációt, majd nyomja megint le a kart, az új kód elmentéséhez.

A kulcsszéf egy hihetetlenül ellenálló alumíniumötvözetből készült. Mind az anyag, mind pedig a termék kialakítás úgy lett kifejlesztve, hogy akár kalapácsütésekkel se lehessen kinyitni. A 9 x 7,6 x 2,5 cm méretű doboz belseje elegendő helyet biztosít akár több kulcs vagy egy kulcscsomó biztonságos tárolásához is. Hogy a számzár ne rögtön látható legyen, egy mozgatható borító hajtható rá erre. Ez egyidejűleg védi a zárat a szennyeződésektől, esőtől, széltől és hótól is. Ennek köszönhetően a számkóddal ellátott kulcsdoboz egy tökéletes tárolási hely, kulcsjaji tiszta, száraz és biztonságos tárolására.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Guter Artikel allerdings zu klein für mehrere Schlüsselbunde, einfache Bedienung.