Tétel: EX10031212

|

Modell: SBS-UTC-28

Fotóstáska - vízálló - 53 l - fekete - görgőkkel

73 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – 53 l-es kapacitásával rengeteg helyet kínál
  • párnázott – puha habszivaccsal bélelt
  • védett – vízálló és ütésálló
  • univerzális – fényképezőgépek, fegyverek és elektronikai tartozékok biztonságos szállításához
  • robusztus – könnyű és ütésálló anyagból készült

TERMÉK LEÍRÁSA

Vízálló fotóstáska puha párnázattal

Egyszerre könnyű és robusztus: a Steinberg Basic fotóstáskában biztonságosan szállíthatja fényképezőgépét, az objektíveket, akkumulátorokat, laptopokat vagy más elektronikai berendezéseit. A fotós koffer vízálló. A tartós anyagnak köszönhetően a fotós táska könnyű és hordozható. A fotós koffer ütésálló. A fényképezőgép táska belsejében előre megformázott habszivacson biztonságosan helyezhetők el az eszközök.

Fényképezőgép táska kültéri fényképezéshez esőben és szélben

Az elnyűhetetlen fotós táska ideális igényes munkákhoz. A robusztus külső burkolat megbízhatóan véd a szennyeződéstől és a nedvességtől. Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően az univerzális kamera táska nagy terhelés mellett is kényelmesen hordozható. A koffer biztonságosan zárható a 4 pattintható zárnak köszönhetően.

A fényképezőgép tokban rengeteg hely áll rendelkezésre! Az univerzális fényképező táska 113.8 x 35.1 x 13.3 cm-es belső méretekkel és 53 l-es teljes kapacitással rendelkezik. Az ívelt hab lehetővé teszi a tárgyak rugalmas elrendezését. A puha kockahabnak köszönhetően az értékes felszerelések a helyükön maradnak, akkor is, ha úton van.

MŰSZAKI ADATOK