(2) Vélemények

Tétel: EX10030559

|

Modell: SBS-KW-50

Akasztós mérleg - 50 kg / 20 g

13 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erős – magas 50 kg-ig terjedő terhelhetőség
  • látható – nagy LCD-kijelző 20 mm magas számjegyekkel
  • pontos – max. 20 g-os eltérés
  • stabil – öntött alumíniumból készült ház, horog ötvözött acélból
  • felhasználóbarát – egyszerű funkciókiválasztás és mértékegység váltás

TERMÉK LEÍRÁSA

Akasztós mérleg 50 kg-ig nagy pontossággal

Mindenhol, ahol a súly méréséhez nincsen egy asztal vagy kemény föld, a Steinberg Systems akasztós mérlege nélkülözhetetlen segítőként bizonyul. Akár halmérlegként a kutteren, vadmérlegként a hentesnél vagy függőmérlegként a piacon élelmiszerek számára, az akasztós mérleg mindig rendkívül pontosan és biztosan mér. Továbbá a mérleg segítségével gond nélkül mérhetők a repülőtéren bőröndök, postai küldemények, illetve gépjármű alkatrészek is a műhelyben.

A felhasználóbarát koffermérleg probléma mentesen mutatja a súlyt

A mérleg maximálisan 50 kg súlyú termékekhez lett kialakítva. Emellett a 20 g-os pontosságával hihetetlenül pontos eredményeket nyújt. A súly az LCD-kijelzőn jelenik meg, mely a 20 mm nagy számjegyeivel mindig tökéletesen leolvasható. Súly mértékegységként kg, lb vagy oz. között választhat.

Az összes funkció egyszerűen a kezelőpanelről vezérelhető. A gombok egyértelmű szimbólumokkal lettel ellátva, így a mértékegység váltás mellet kényelmesen nullázhatja az eszközt vagy a mért súlyt (HOLD) megtarthatja. Sérülések nélkül az akasztós mérleg 120 %-ra túlterhelhető. Áramellátásként két AAA 1,5 V-os elem szolgál, mely már a bőröndmérleg szállítási csomagjában található.

Az öntött alumíniumból készült piaci mérleg a beépített fogantyújánál fogva tartható vagy rögzíthető, a mérendő termékek vagy tárgyak egy ötvözött acélból készült kampóra akasztandóak. A koffermérleg minden terhelendő alkatrészét a különösen magas stabilitás és ellenállóképesség jellemzi, így termékek, mint a halak és húsok probléma mentesen mérhetők.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


2.5

2 értékelés alapján

01.06.2023

für meine zwecke völlig ausreichend und in ordnung. schnell geliefert. bin sehr zufrieden.

01.06.2023

très décevant