Tétel: EX10030658

|

Modell: SBS-FZ 2000/12M

Láncos emelő - 2000 kg - 12 m

76 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű – stabil láncos emelő, 2000 kg teherbírással
  • flexibilis – a 12 m-es emelési magasságnak köszönhetően
  • praktikus – manuális irányítás, áramforrás nélkül használható
  • tartós – a horganyzott csavarok, anyák és csapok, valamint az edzett lánc garantálják a legmagasabb ipari minőséget
  • biztonságos – a súlyt megbízható húzófékek tartják

TERMÉK LEÍRÁSA

A láncos emelővel könnyedén emelhetők max. 2000 kg-os nehéz terhek

Acélgerenda, motorblokk vagy állványzat  – vannak tárgyak, amelyek egyszerűen túl nehezek ahhoz, hogy segédeszköz nélkül mozgathatók legyenek. Az ilyen esetekben nyújt segítséget az SBS-FZ 2000/12M láncos emelő, amely megsokszorozza az Ön erejét és lehetővé teszi a nehéz rakományok emelését. Rugalmas felépítésének köszönhetően a láncos emelő egyszerűen használható építkezéseken, műhelyekben vagy raktárakban.

Nagy teljesítményű kézi láncos emelő a Steinberg Systems-től

A Steinberg Systems láncos emelő teherbírása legfeljebb 2 t. A nagy terhelhetőséget az acélból készült robusztus konstrukció teszi lehetővé. Az acéllánc, amellyel a terhek emelhetők szintén rendkívül stabil, és 6 mm vastagságú láncszemekből áll. A lánc edzett, a csavarok, az anyák és a csapok horganyzottak, vagyis a készülék védett a korrózió ellen, és megfelel a legmagasabb ipari sztenderdeknek.

A kézi láncos emelő segítségével legfeljebb 12 méteres magasságig emelheti meg a tárgyakat, így garantált a maximális mozgásszabadság a manőverezés során. A láncos emelő kizárólag mechanikusan működtethető, külső áramforrás nélkül. A készülék belsejében található három fogaskerék biztosítja az optimális erőátvitelt, vagyis az emelő rendkívül hatékony.

A láncos emelő egy stabil kampóval rögzíthető a mennyezethez vagy egy állványhoz. A második kampó a teherhez szükséges. A kampó zárral biztosítható, így a terhek biztonságosan függenek a láncon. A lánc blokkolható az emelés és a leeresztés közben is, így az emelővel mindig tökéletesen kontrollálhatja munkafolyamatokat.

MŰSZAKI ADATOK