(1) értékelés

Tétel: EX10030438

|

Modell: SBS-LDM-80

Lézeres távolságmérő - 80 m

20 399,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • pontos - ±2,0 mm-es mérési pontosság
  • gyors - átlag mérési idő 0,25 másodperc
  • sokoldalú - távolságok, területek és térfogatok mérése, valamint integrált vízi mérték
  • rugalmas - mért értékek méterben, lábban, hüvelykben illetve collban megtekinthetőek
  • mobil - 76 g-os súly és akkumulátoros működtetés garantálja a helyhez kötött vagy mobil használatot

TERMÉK LEÍRÁSA

A praktikus lézeres távolságmérő magas pontossággal

Pontos és praktikus: A lézeres távolságmérő a Steinberg Systems-től nagyon pontos, kis méretű és megbízható. A digitális távolságmérő leegyszerűsíti és megkönnyíti a munkát, mivel sem mérési pontokra, sem második személyre nincs szüksége a pontos méretek meghatározásához. 80 m-es hatótávval a lézeres távolságmérő minden olyan helyen tökéletes, ahol pontosságra van szükség - legyen ez építkezési területeken, raktárakban vagy otthonában.

A mobil lézeres távolságmérővel akár útközben is mérhet távolságokat

A lézeres távolságmérővel 0,25 másodperc alatt meghatározatóak a távolságok 2 mm pontossággal. A távolság mérése mellett a professzionális eszköz megbízhatóan mér területeket és térfogatokat is. Minden érték megtekinthető méterben, lábban, hüvelykben vagy collban, és ezek megfelelőinek a terület és a tér mérésénél is. Ezen túlmenően a lézeres távolságmérő használható vízmértékként is.

E mellet a lézeres mérőeszköz igazán könnyű is: A kb. 76 g-os súllyal, kis mérettel, valamint elemes működtetéssel, ez egy ideális eszköz útközben is. Annak érdekében, hogy a lézeres távolságmérő elemét sokáig ne kelljen cserélni, a lézer automatikusan kikapcsol (29 másodperc után) és maga a készülék (180 másodperc után).

A távolságmérő biztonságos technológiával és praktikus jellemzőkkel rendelkezik

Ebben a távolságmérőben egy 2.-es osztályú lézer lett beépítve. Ezek a lézerek csak a látható hullámhossztartományban működnek, és nem okoznak kárt, ha véletlenül belenéz. A lézeres távolságmérő háttérvilágítással ellátott LCD-kijelzővel rendelkezik, így a mért értékek könnyedén leolvashatóak még gyenge fényviszonyok mellett is.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

A műszer pontos,gyors, de nappal nem használható,mivel nem látható a lézerpont, anélkül meg nem mér Javaslom az éjszakás műszaknak a használatát!