Tétel: EX10030811

|

Modell: SBS-PF-150/5

Platform mérleg - 150 kg / 0,005 kg - 400 x 500 x 122 mm - kg/lb

73 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítmény – súlytartomány max. 150 kg
  • precíz – 0,005 kg pontosság az exakt eredményekért
  • felhasználóbarát – könnyen kezelhető és gyors mérési eredmények
  • rugalmas – lehetséges akkumulátoros és hálózati működés is
  • könnyen olvasható – digitális LCD kijelző nagy számjegyekkel

TERMÉK LEÍRÁSA

Precíz platform mérleg rendkívüli pontossággal, nagyméretű LCD kijelzővel

A megbízható súlyinformáció alapkövetelmény a kereskedelemben és az áruszállítás során, amikor minden gramm számít. Az alap egy olyan skála, amely pontosan mér, és megbízható információkat nyújt termékeiről. Tekintse meg a Steinberg Systems platform mérlegét! A mérleggel max. 150 kg súlyok mérhetők 0,005 kg mérési pontossággal. A padlómérleg egyszerűen használható útközben. A nagy pontosságú ipari mérleg megfelel a kiskereskedelmi követelményeinek. A Steinberg választékban kiváló minőségű ipari kellékeket és precíz mérlegeket talál minden alkalmazási területhez.

Nagy mérési pontosságot a Steinberg Systems ipari mérlegével

A robusztus padlómérleg sokoldalúan használható 150 kg-ig terjedő mérési tartományban. A mérleg rendelkezik minden szükséges funkcióval és gombbal, így rendkívül egyszerűen használható. A menü magától értetődő és könnyen kezelhető.

A mérleg egy LCD kijelzővel ellátott kezelőfelülettel rendelkezik. A kijelzőről könnyen leolvashatók a 23.5 mm-es számjegyek.

Az ipari padlómérleg mérleg akkumulátorról és hálózatról is üzemeltethető. Az akkumulátor üzemideje 24 óra. Az elsőosztályú mérleg redkívül stabil háza védi a készüléket a külső behatásoktól és a rázkódástól. A három irányból nyitott 400 x 500 x 122 mm-es mérőfelületen a mérőfelületnél nagyobb tárgyak is lemérhetők. A stabil, vízszintes felállítás érdekében 4 lábat építettünk a mérlegbe.

MŰSZAKI ADATOK