Akciós

Tétel: EX10030824

|

Modell: SBS-PF-150/5A

Platform mérleg - figyelmeztetőfény - 150 kg / 0,005 kg - 400 x 500 x 122 mm - kg / lb

86 790,00 Ft 100 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítmény – súlytartomány max. 150 kg
  • precíz – 0,005 kg pontosság az exakt eredményekért
  • felhasználóbarát – könnyen kezelhető és gyors mérési eredmények, figyelmeztetőfénnyel
  • rugalmas – lehetséges akkumulátoros és hálózati működés is
  • könnyen olvasható – digitális LCD kijelző nagy számjegyekkel

TERMÉK LEÍRÁSA

Precíz platform mérleg rendkívüli pontossággal, nagyméretű LCD kijelzővel

A megbízható súlyinformáció alapkövetelmény a kereskedelemben és az áruszállítás során, amikor minden gramm számít. Az alap egy olyan skála, amely pontosan mér, és megbízható információkat nyújt termékeiről. Tekintse meg a Steinberg Systems platform mérlegét! A mérleggel max. 150 kg súlyok mérhetők 0,005 kg mérési pontossággal. A padlómérleg egyszerűen használható útközben. A nagy pontosságú ipari mérleg megfelel a kiskereskedelmi követelményeinek. A Steinberg választékban kiváló minőségű ipari kellékeket és precíz mérlegeket talál minden alkalmazási területhez.

Nagy mérési pontosságot a Steinberg Systems ipari mérlegével

A robusztus padlómérleg sokoldalúan használható 150 kg-ig terjedő mérési tartományban. A mérleg rendelkezik minden szükséges funkcióval és gombbal, így rendkívül egyszerűen használható. A menü magától értetődő és könnyen kezelhető. A fénypont: a 3 színű jelzőfény segítségével egy pillantással leolvashatja, hogy a súly túl alacsony, túl magas vagy a tűréshatáron belül van. Határozza meg manuálisan előzetesen a határértékeket, amellyel ezután a mérleg folyamatosan összehasonlítja az aktuális súlyt, és a megfelelő jelzéssel tájékoztatja Önt a túl magas, a túl alacsony, és a toleranciaértéken belül eső súlyról.

A mérleg egy LCD kijelzővel ellátott kezelőfelülettel rendelkezik. A kijelzőről könnyen leolvashatók a 27 mm-es számjegyek.

Az ipari padlómérleg mérleg akkumulátorról és hálózatról is üzemeltethető. Az akkumulátor üzemideje 24 óra. Az elsőosztályú mérleg redkívül stabil háza védi a készüléket a külső behatásoktól és a rázkódástól. A három irányból nyitott 400 x 500 x 122 mm-es mérőfelületen a mérőfelületnél nagyobb tárgyak is lemérhetők. A stabil, vízszintes felállítás érdekében 4 lábat építettünk a mérlegbe.

MŰSZAKI ADATOK