Tétel: EX10030596

|

Modell: SBS-NL-240PLUS

Szintezőléc - 2,4 m - 2 skála (mm/cm) - alumínium - csúszkával

32 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • könnyű - az alumínium szintezőléc súlya alacsony, és az eszköz élettartama hosszú
  • nagy - fokozatmentesen állítható hosszúságával 1,3 és 2,4 m között, a szintezőléc univerzálisan alkalmazható
  • tiszta - a két jelöléssel és a csúszkával az eltérések egyértelműen kimutathatók
  • pontos - a két skála, a kiváló minőségű kivitelezés és az illeszthető vízmérték (libella) garantálják a pontos mérési eredményeket
  • praktikus - a szállítási csomag egy táskát is tartalmaz a szállításhoz és a tároláshoz

TERMÉK LEÍRÁSA

Robusztus, könnyű és fokozatmentesen állítható Steinberg Systems szintezőléc

Akár építkezés vagy szakvéleményezés - a Steinberg Systems szintezőlécével a mérések egyszerűen és kényelmesen végezhetők el. A szintező léc mértékként szolgál a magassági különbségek meghatározásánál a szintező eszközökkel végzett méréseknél, például egyenletes felületek létrehozásához, eszközök és gépek pontos összehangolása során vagy vízcsatornák lejtőinek meghatározásához.

Méréstechnika illeszthető vízmértékkel (libellával), mérési skálával, jelölésekkel és táskával

Meghosszabbított állapotban a szintező léc 2,4 m-es hosszúságával bőséges mértéket és célpontot kínál a szintező műszerek számára. A két skála milliméterre és centiméterre van felosztva E-skálaként, így a szintezőléccel megközelítő, és rendkívül pontos mérések egyaránt elvégezhetők. A mérési tartomány -50 cm és +65 cm között van, és a mínusz tartomány piros színnel van kiemelve. Szállítás esetén, vagy ha az eszköz nincs használatban a szintező rúd 1,23 méteresre tolható össze, és egy erős, tépőzáras, hordszíjakkal ellátott táskában tárolható.

Az eloxált alumíniumból készült teleszkópos mérőléc robusztus, ami megakadályozza az elhajlást és az egyéb pontatlanságokat. A szállítási csomag tartalmaz egy illeszthető vízmértéket (libellát) is, ami lehetővé teszi a 2,4 m-es a mérőrúd függőleges felállítását és a mérés pontosságának növelését. A lézersugár eltéréseit egyértelmű plusz és mínusz jelöléssel lehet jelezni. Az eltérések meghatározására egy fém csúszka áll rendelkezésre. A Steinberg Systems könnyű mérőeszköze a pontosságot a kényelemmel ötvözi.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK