Tétel: EX10030732

|

Modell: SBS-ADO-2500

Vákuum szárítószekrény - 800 W - 25 L

566 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • professzionális – természettudományi vagy orvosi laboratóriumok számára
  • praktikus – párakibocsátás nélkül szárít
  • egyszerű – könnyen leolvasható a LED panelnek köszönhetően
  • precíz – pontos hőmérséklet-beállítás 250 °C-ig
  • higiénikus – fertőtlenítéshez és sterilizáláshoz

TERMÉK LEÍRÁSA

Vákuum szárítószekrény a Steinberg Systems-től

Az SBS-ADO-2500 vákuum szárítószekrény a Steinberg Systems-től nélkülözhetetlen segédeszköz természettudományi, biokémiai vagy orvosi laboratóriumok számára. A pontos hőmérséklet-beállítás és az abszolút biztonság garantálják a tökéletes, emissziómentes szárítást és fertőtlenítést. A szárító szekrény egy tartós, professzionális eszköz a legmagasabb minőségben, a legstabilabb és legbiztonságosabb anyagokból.

Biztonságos és praktikus szárítószekrény

800 W-os teljesítményével a szárítószekrény lehetővé teszi számos különböző tárgy és eszköz szárítását, és ily módon történő fertőtlenítését és sterilizálását laboratóriumában. Az 25 l-es űrtartalomnak köszönhetően egyszerre több megfelelő méretű eszköz is szárítható. A hőmérséklet pontosan állítható be 250 °C-ig.

A ház stabil acél (Q235), műanyag (ABS) anyagokból, és az ablak edzett üvegből készült, amelyek biztosítják az eszköz hosszú élettartamát, és rendkívül könnyen kezelhetők. A szárító szekrény egy digitális LED panellel rendelkezik a beállítások egyszerű leolvasása érdekében.

A vákuumos szárítószekrény EN 1-es védelmi osztályú, és max. 133 Pa alulnyomást generál. Az integrált időzítő biztosítja, hogy szárítás közben ne kelljen félbeszakítania a munkát.

MŰSZAKI ADATOK