Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 4 az 4 termék

A szűrésre nincs találat!

Az Expondo-t hatalmas termékválaszték jellemzi! Nem csak a hentesek és a hegesztők, hanem egy laborban dolgozói is örülnek hatalmas választékunknak! Szárító kemencéink tökéletes berendezések gyárak laboratóriumaihoz vagy egyetemek laboratóriumaihoz. Professzionális berendezésünkkel megbízhatóan és biztonságosan száríthatja a rendkívül érzékeny anyagokat. Érdeklődjön üzletünkben a modern készülékekről és várjuk vákuumszárító kemencéinket!

Szárító kemencék a kíméletes kezeléshez

Az Expondo évek óta arra szakosodott, hogy professzionális megoldásokat kínáljon Önnek. Ennek során minőségi termékkínálatunk folyamatosan bővült, és ma már különböző szakmák számára kínál kompetens termékeket. A jövőben a szárító kemencéinknek köszönhetően laboratóriumának felszerelésekor is számíthat a jól ismert expondo minőségre! Ezek lehetővé teszik a különösen érzékeny anyagok óvatos és mindenekelőtt biztonságos szárítását. Professzionális berendezésünkkel egyenletesen száríthatja a hőre és oxigénre különösen érzékeny anyagokat. Ezek közé tartoznak például a legfinomabb műszaki alkatrészek.

Szárító kemencéink belső terében 30 vagy 50 literes belső térfogatú sütők közül választhat. Ebben a kamrában 133 Pascal nyomással vákuum jön létre, amelynek hőmérsékletét 20° C és 250° C közötti tartományban maga állíthatja be. A kívánt hőmérsékletet az akár 1400 wattos teljesítmény gyorsan eléri, és könnyen leolvasható a készülék külső oldalán található LED kijelzőn. Tehát láthatja: szárító kemencéink professzionális használatra szánt, nagy teljesítményű készülékek, amelyekre teljes mértékben számíthat a laboratóriumi munkák során! Érdeklődjön online üzletünkben még ma!

Maximális biztonság

A szárító kemencéink által termelt nagy teljesítmény mellett a biztonság természetesen különleges követelmény. Az expondo mindenesetre nagy figyelmet fordít a termékeink használatának biztonságára, ezért kínálunk Önnek például megfelelő hegesztősisakokat is. Vákuumszárító kemencéink is megfelelnek ennek a magas színvonalnak. Itt számos olyan mechanizmust talál, amely hozzájárul az Ön védelméhez! A burkolat külső oldalán speciális tömítések találhatók, amelyek a speciális ajtószerkezettel együtt maximális biztonságot nyújtanak a robbanás vagy a túl nagy hő ellen! Emellett a webáruházunkból származó szárító kemence mindig a legfontosabb információkkal látja el Önt. A hőmérséklet mellett, amelyet a LED-kijelzőn bármikor leolvashat, a külső oldalon egy analóg manométer tájékoztatja Önt az uralkodó nyomásról. A beépített védelem megakadályozza a túlmelegedést. Így a biztonság tekintetében is számíthat új szárító kemencéjére. Ön a neves Goldbrunn gyártó tapasztalataiból profitálhat, amely az olvasztókemencék területén is hozzáértő megoldásokkal és magas biztonsági előírásokkal tud meggyőzni. Érdeklődjön Goldbrunn márkájú szárító kemencéinkről még ma! Ön egy kiváló minőségű, meggyőző teljesítményű készüléket kap, amellyel kíméletesen és megbízhatóan száríthatja az érzékeny anyagokat. Hadd győzzük meg Önt minőségünkről még ma!