Laboratóriumi tartozékok

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 24 az 74 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 4

A kísérletekhez szükséges professzionális felszerelés mellett praktikus laboratóriumi kiegészítőkre is szüksége van a laboratóriumában. Segítségükkel különböző anyagokat kombinálhat és tárolhat. Hol találhat tehát olyan kiváló minőségű berendezéseket, amelyek megfelelnek a tudományos intézmények követelményeinek? Az expondo.hu boltban!

A német Steinberg Systems márka hivatalos bemutatóterme a gyártó laboratóriumi tartozékok széles választékát kínálja. Ebbe a kategóriába tartoznak a tágas, főzőpohár formájú edények, valamint a folyadékok pontos mérésére szolgáló mikropipetták. Emelőállványok és állványok is rendelkezésre állnak. Ezek a tartozékok tökéletesen kiegészítik a laboratóriumi keverőket vagy plazmacentrifugákat. Az ulsonix ultrahangos tisztitói és a Golbrunn vákuumszárítói segítenek tisztán tartani őket.

Steinberg Systems labor kellékek

A laboratóriumi eszközök a kutatólaboratóriumok egyik alapvető felszerelései közé tartoznak. Itt végzik a folyadékokkal kapcsolatos kísérleteket és még sok mást is. Használhatók anyagok tárolására, valamint keverésre, kiöntésre, melegítésre vagy a bennük lejátszódó jelenségek általános megfigyelésére. A Steinberg Systems márka olyan praktikus főzőpoharakat gyártott, amelyek számos laboratóriumban használatosak.

Különböző kapacitású főzőpoharak közül választhat. Falaikon jól látható skálák találhatók, amelyek megkönnyítik a folyadék pontos mennyiségének mérését. A speciálisan kialakított kifolyónyílások megkönnyítik a poharak tartalmának kiöntését. A fogantyúk segítségével a mérőpoharakat a kézben lehet tartani. Az egész készlet nagyon erős polipropilénből készült. Az anyag ellenáll a vegyszerek széles skálájának és a hőnek. Emellett törés- és szilánkálló, ami előnyt jelent a laboratóriumi üvegekkel szemben.

A főzőpoharak mellett a folyadékok nagyon pontos méréséhez mikropipetták is rendelkezésre állnak. Kapacitásuk szabadon beállítható, hogy a berendezés a kívánt értékhez igazodjon. A kis képernyők lehetővé teszik a megfelelő szint beállítását. A termékekhez cserélhető hegyeket és színes kupakokat mellékelnek a tartalom könnyű azonosítása érdekében. A mikropipetták kialakítása hozzájárul a kényelmes használathoz. A kis súly és az ergonomikus forma csak néhány tényező, amelyek miatt a berendezés mindenki számára könnyen kezelhető.

Steinberg Systems laboratóriumi emelők és állványok

Egyes kísérletekhez a laboratóriumi edényeknek meghatározott helyzetben vagy pontos magasságban kell lenniük. A Steinberg Systems márkájú emelők és állványok hatalmas segítségnek bizonyulnak.

Az első típusú eszköz lehetővé teszi, hogy például egy menzát a kívánt szintre emeljünk. Vannak beállítási gombok, amelyekkel pontosan beállíthatja a platformokat. A szerkezetek ausztenites rozsdamentes acélból készülnek. Nemcsak a korrózióval, hanem a savakkal és lúgokkal szemben is ellenálló. Ezért az emelők kiváló laboratóriumi felszerelésnek számítanak. A talapzatukon csúszásmentes lábak vannak, hogy az egész ne mozduljon el. Ezenkívül egyes modellek speciális párnákkal rendelkeznek a platformokon, amelyek az edényeket a helyükön tartják.

A laboratóriumi állványokat viszont arra használják, hogy a levegőben lógjanak az eszközök. Igényeitől függően választhat egylábú vagy több fogantyúval és gyűrűvel ellátott termékeket. A végükön gumipárnával rendelkeznek, hogy megakadályozzák az üvegáruk elcsúszását. Ezenkívül a mancsok magassága is állítható. Az állványok a kémcsövek vagy lombikok laboratóriumi égők fölé függesztésére használhatók. Az egész stabilitását a nehéz talpak biztosítják.

Válassza a német Steinberg Systems márka professzionális laboratóriumi tartozékait, és végezzen speciális tudományos kísérleteket. Győződjön meg még ma az expondo.pl kínálatának magas minőségéről. Ne várjon és adja le rendelését!