Trustpilot
(6) értékelés

WiFi időjárás állomás

68 290,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10030455

|

Modell: SBS-WS-300

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Szállítás várhatóan április 29., hétfő
Főbb jellemzők
  • előrejelző - riasztás kritikus időjárási körülmények között
  • WiFi - hozzáférés az online időjárási szolgáltatásokhoz, mint például Weather Underground, WeatherBug Community és Weather Cloud
  • átlátható - nagyméretű, színes LCD kijelző háttérvilágítással
  • széleskörű - külső hőmérséklet, páratartalom, eső, szél és fényerő érzékelő
  • egyértelmű - időjárás-előrejelzési ikonok
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.8

6 értékelés alapján

Rendezés :

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Sweden

SBS-WS-300

Meglepően jó! Nehéz megtalálni a kézikönyvet az interneten. Egy papír d:o jó lenne. Letöltötte az "Ecowitt.net" alkalmazást. Aztán megvan a 7 hüvelykes vevő a belső falon és az alkalmazás az androidomban. A mérési adatokat egy évre visszamenőleg érheti el. 1 nap, 1 hét stb. A "térkép" alatt más felhasználók adatait láthatja.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon France

ahogy várható volt......

Ez jó........

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Hungary

SBS-WS-300

Teljesen meg vagyok vele elégedve, sajnos a használati útmutató nélkül kellett beüzemelnem, mert a csomagba egy biztonsági adatlap volt csak, de még így is viszonylag egyszerűen sikerült a beüzemelés. A leírást (user manual) közben elkértem az Expondo-tól és ezt meg is kaptam pdf-ben. Amivel én kipróbáltam: Weathercloud, Weather Undergrund, Ecowitt és mindegyikkel azonnal sikerült a csatlakozás. Ajánlom mindenkinek az Ecowitt regisztrációt, mert itt a többi oldallal ellentétben a belső hőmérséklet is tárolásra kerül. Magyarországra rendeltem és 3 munkanap alatt meg is érkezett. A kijelző (Receiver) elemmel is működik, de ez esetben a kijelző néhány másodperc után "alvó módba" kerül és megszűnik a háttér világítása. Összességében ár/érték arányba kiváló, csak ajánlani tudom.

3 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Jó időjárás állomás pontos értékekkel

Nagyon jó időjárás állomás. Szerintem nagyon jó, hogy be tudod kalibrálni az értékeket, mint például a hőmérséklet, páratartalom stb., és ezeknek megfelelően beállítani az értékeket. Egyébként a beállítása nagyon egyszerű és magától értetődő. Talán az egyetlen hátránya, hogy a kijelző nem olvasható minden szögből. De ezt meg lehet tenni.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Sweden

Steinberg meteorológiai állomás-wifi-vezeték nélküli-13-mérési lehetőséggel

Jól működik! Könnyen csatlakoztatható otthon és a hálózathoz is

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Szép állomás, de...

Az állomás nagyon masszívan épült. Sajnos nincs rúd vagy hasonló, amihez rögzíthető. A mellékelt utasítások teljesen haszontalanok, mivel nem mondanak semmit sem az állomás beállításáról, sem a beállításokról, sem az internetes állomásokkal rendelkező fogadási oldalakon való regisztrációról. Kis nyugalommal és idővel elvégezheti a beállítást. A mérések elég pontosnak tűnnek. Az aktuális időjárás (napsütés, derült-borús, eső stb.) képi megjelenítése időnként lefagy, és csak ki-bekapcsolással (vagy természetesen az ablakon kinézve) lehet újra működésre bírni. .). A meghirdetett állítható időjárás-előrejelzést még nem találtam meg, de ennek is lehet az oka az instrukciók hiánya. A kültéri érzékelőt lehetőleg szabadon kell felszerelni, különben a mért értékek torzulnak. A fény és a szél különösen érzékeny. Illetve használd a szélturbina rögzítőcsavarjait és a szélirány nyilat is, különben elrepülnek. Ahogy mondtam: az utasítások nagyon jók lennének!

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket