Szekcionált garázskapuk

Az expondo.hu kínálatában szereplő MSW Motor Technics szekcionált garázskapukat robusztus felépítés és elegáns design jellemzi. Minden modell kiváló minőségű anyagból készül, amelyek kiváló védelmet nyújtanak az időjárás káros hatásaival szemben és magas hőszigetelést biztosítanak. Az MSW billenő garázskapuk nagyon csendes működést tesznek lehetővé a pontosan illeszkedő alkatrészek segítségével, mint például a meghajtó görgők és a fogazott szíj. Azexpondo.hu oldalon ezeken a termékeken kívül professzionális konyha gépek és elektromos kéziszerszámok széles választékát is megtalálja.

Használja ki a billenő garázskapu előnyeit - expondo.hu

A saját otthon építésének tervezésekor nem feledkezhet meg a garázsról sem, ahol az autóját biztonságban fogja tárolni. A csapadék, a napfény és egyéb időjárási körülmények káros hatásai elleni védelem elengedhetetlenül fontos. Csapjon le ajánlatunkra, és vásároljon szekcionált garázskaput az expondo.hu oldalon keresztül. Az MSW Motor Technics márkára jellemző sokéves tapasztalat garantálja a gyártó valamennyi berendezésének megbízhatóságát. Ezek közé tartoznak például az emelők és csörlők, az elektromos kézi szerszámok és a kábelnyúzók. Az expondo.hu szekcionált ajtó segít növelni a kényelmet a mindennapi életben. A külső tényezőkkel szembeni abszolút ellenálló képesség, a csendes működés és a könnyű tisztíthatóság az MSW által használt anyagoknak és a legújabb technológiai megoldásoknak köszönhető. Ideális kiegészítő, amely külön-külön vagy a kapukkal együtt, készletben is megvásárolható. Hatékony elektromos hajtással ellátott, és akár 30 m hatótávolságú távirányítóval vezérelhető.

MSW szekcionált garázskapuk - műszaki adatok

Az MSW márkájú garázskapuk sima és csendes működése a speciális műanyagból készült görgőknek köszönhető. A versenytárs rendszerek a legtöbb esetben láncos meghajtással működnek, amely gyakori karbantartást igényel és zajjal jár. Az expondo.hu-nál elérhető alacsony zajszintű szekcionált garázskapuk kínálata ezért ideális megoldást nyújthat az Ön számára. Az MSW márkájú garázskapuk nagy teljesítményű szíjhajtással működnek, amelyet kiváló minőségű rendszerekben használnak. Gyakorlatilag karbantartásmentes, és minimálisra csökkenti a zajt. A hajtás teljesítménye az ajtó súlyához igazodik, ami gyakorlatban nagy működési hatékonyságot biztosít. Készenléti üzemmódban a rendszer mindössze 4 watt áramot fogyaszt.

A szekcionált kapu vásárlásakor figyelembe veendő további fontos szempontok a biztonsági előírások, ezért a garázskapuk automatikusan kikapcsolnak, ha akadályt észlelnek. Egy további biztonsági modul megakadályozza, hogy az ajtó hirtelen leessen, például a motor meghibásodása esetén. Az oldalsó zsanérokba és az egyes panelekbe beépített védelem megakadályozza, hogy az ujjak a görgők közé kerüljenek. Az MSW modern garázskapuk és garázskapuk remek választásnak bizonyulnak, ahogyan azt az expondo.hu számos ügyfele már megtapasztalta.