Garázskapu motor

Az MSW Motor Technics által gyártott kiváló minőségű szekcionált garázskapuk kiváló kiegészítői a garázskapu motorok. Ezek az eszközk kényelmet biztosítanak a mindennapi életben, és lehetővé teszik, hogy a garázst távirányítóval nyissa és zárja. Az expondo.hu által kínált meghajtók minőségét megerősítik azok az ügyfelek, akik más MSW termékeket, például fúrókalapácsokat vagy műholdakat is vásároltak.

A garázskapu motorok műszaki adatai

Az expondo.hu webáruházban az MSW Motor Technics márkájú garázskapu motorok kaphatók, amelyek külön külön vagy szekcionált kapuval együtt, szettben is megvásárolhatók. A motormechanizmusok egyes modelljei akár 250 W teljesítményűek és akár 800 N húzóerővel rendelkeznek. Az ilyen kiváló paraméterek ellenére a motorokat csendes működés jellemzi, ami a garázskapuk zajtalan zárását és nyitását teszi lehetővé. Az MSW-termékek hasznossága, kiváló minősége és megbízhatósága a gyártó termékeinek előnye. Kiváló példa erre az expondo.hu által kínált forrasztóállomások és LCD-szeparátorok. A garázskapu motorok készenléti állapotban mindössze 4 W-ot fogyasztanak. Ez a gyakorlatban minimalizálja a villamosenergia-kiadásokat. A megbízható szíjhajtás és a horganyzott alkatrészek évszaktól és időjárási viszonyoktól függetlenül biztosítják a megbízhatóságot a mindennapi használat során. Tekintse meg ajánlatunkat még ma, amelyben kiváló minőségű szekcionált garázskapukat és a velük működő garázskapu motorokat talál. Egyébként a vendéglátóipari hűtő- és melegen tartó berendezések széles választékát is ajánljuk.

Minden az Ön biztonságáért - expondo.hu

Az expondo.com egyik alapértéke, hogy magas szintű biztonsági követelményeket ír elő. Ügyfeleink, akik többek között a hegesztőiparban professzionális vagy otthoni használatra szánt készülékeket vásárolnak, maguk is meggyőződhettek erről. Például megbízható MMA és MIG/MAG hegesztőgépeket kínálunk, amelyek számos teszten estek át. A munkavédelem érdekében modern hegesztőmaszkokat is kínálunk. Minden MSW garázskapu működtető modell automatikus leállítási funkcióval van felszerelve. Ennek köszönhetően az ajtó automatikusan megáll, ha bármilyen tárgyat észlel. Ugyanilyen hasznos védelem a vészhelyzeti feloldási funkció. Ez lehetővé teszi a garázskapu kézi nyitását, például áramszünet esetén. Az MSW által alkalmazott technológia megkönnyíti a garázskapuk használatát éjszaka is. Ilyenkor nagyon jól jönnek a látómezőt szélesítő halogénlámpák. Így kezelőink számos gyakorlati kiegészítővel rendelkeznek, amelyek biztosítják a biztonságot a működés során. Megbízható terméket szeretne vásárolni? Fedezze fel ki az expondo.hu ajánlatát.