(1) értékelés

Tétel: EX10200040

|

Modell: TEKO+LCD03C-B1

Asztali mérleg - hitelesített - 3 kg / 1 g - LCD

77 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • hitelesített - kalibrált, hitelesített és kereskedelmi használatra alkalmas
  • pontos - 0,5 g-os (1,5 kg) vagy 1 g-os (3 kg) mérési pontosság
  • tágas - 25 x 27 cm-es nagy mérőfelület rozsdamentes acélból és 3 l-es mérőtál
  • tiszta - modern, hat számjegyű LCD-kijelző háttérvilágítással és 28 mm magas számjegyekkel
  • csatlakoztatva - RS232 csatlakozó a számítógépre való adatátvitelhez
  • tartós - hosszú, akár 100 órás akkumulátor-élettartam vagy tápkábelről való működtetés

TERMÉK LEÍRÁSA

Asztali mérleg - hitelesített - 3 kg / 1 g - LCD

A TEKO+LCD03C-B1, mérőtállal ellátott asztali mérleg rendkívül precíz mérési eredményeket biztosít. Termékünk maximális mérési kapacitása 3 kg, pontossága pedig 1 g. Ennek köszönhetően a hitelesített asztali mérleg tökéletesen alkalmas ha boltokban, gyógyszertárakban, tea boltokban, élelmiszerboltokban, vagy piacokon való munkavégzésről van szó. Mindezek mellett termékünk más olyan területeken is használható, ahol a termékek súlyának ellenőrzésére van szükség.

Hitelesített pontosság a TEM digitális mérlegével

Az asztali mérleg már kalibrálva és hitelesítve van, így alkalmas kereskedelmi használatra, amit a termék címkéjén található M minőségi jegy tanúsít. Ez az első hitelesítés az üzembe helyezéstől kezdve két évig érvényes, de a nemzeti jogszabályoktól függően egy hitelesítésre felhatalmazott személynek ajánlott újra megerősítenie. Csak ekkor kapja meg az üzleti mérleg a hitelesítési matricát és a megfelelőségi nyilatkozatot, amelyek ennél mérlegnél erősen ajánlottak.

A TEM elektronikus mérlege két mérési tartományt kínál. 1,5 kg-ig mérhet a mérleggel legfeljebb 0,5 g-os maximális eltéréssel, illetve 3 kg-os tárgyak esetében az eltérés legfeljebb 1 g lehet. A mért értékek egy hat számjegyű LCD-kijelzőn jelennek meg, amely a háttérvilágításnak és a 28 mm-es számoknak köszönhetően különösen könnyen olvasható. Az egyszerű használat érdekében olyan funkciók állnak rendelkezésére, mint a tárázás és nullázás.

A mobil digitális mérleg egy újratölthető akkumulátorral működik, alternatíva ként pedig a hálózatról is működtethető. Ezenkívül a 100 órás működési idővel a mérleg egy nagyon hosszú élettartamot tud felmutatni. Egy állapotjelző figyelmezteti Önt az akkumulátor lemerülése előtt. A 25 x 27 cm-es mérőfelület könnyen kezelhető rozsdamentes acélból készült. Ezenfelül az asztali mérleg egy mérőtállal is rendelkezik, amely segítségével könnyedén tud laza termékeket 3 literig mérni, mint például lisztet vagy homokot. A csúszásmentes és állítható magasságú lábak, valamint egy beépített vizimérték elősegítik a mérleg biztonságos és vízszintes állását.

Az árszorzós mérleg egy RS-232 csatlakozással rendelkezik, amely lehetővé teszi a számítógépekhez, illetve pénztárgépekhez való csatlakoztatást. Az adatátvitelhez különböző kommunikációs protokollok állnak rendelkezésére, mint például a DIALOG 06, TEM, TISA, NCI, illetve DELTA.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Côté performance, rien à redire, bonne autonomie et rapide. Par contre, malgré la photo, la balance n'est pas vendue avec une vignette verte qui garantit la l'homologation en France. Je viens de m'en rendre compte aujourd'hui que je compte l'utiliser à des fin commerciales...