Trustpilot
Akciós
(2) értékelés

Asztali mérleg - hitelesített - 6 kg/2 g - Dual LCD

67 590,00 Ft 72 524,08 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10200016

|

Modell: TSRP+LCD06T-B1

Legalacsonyabb ár garancia

Alacsony készlet

Siessen! Már csak néhány darab van készleten.

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 25., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
67 590,00 Ft
3+
5%
64 210,50 Ft
5+
10%
60 831,00 Ft
10+
15%
57 451,50 Ft
Főbb jellemzők
  • kalibrált és hitelesített mérleg magas precizitással: 1 g (3 kg) - 2 g (6 kg)
  • LCD kijelző az elülső és hátsó oldalakon, nagy számokkal és háttérvilágítással
  • tartós akkumulátor akár 100 órás működésig
  • 21 x 28 cm-es mérési felület rozsdamentes acélból
  • RS232 csatlakozó pénztárgépes vagy számítógépes adatátvitelhez
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Asztali mérleg - hitelesített - 6 kg/2 g - Dual LCD

Az asztali mérleg segítségével pontos mérési eredményeket kaphat, amelyeket könnyen le lehet olvasni az elülső és hátsó LCD kijelzőn. Mérlegünk maximális teherbírása 6 kg, illetve 2 g pontossággal mér. Az mérleg ideális élelmiszerboltokban, gyógyszertárakban és hétvégi piacokban való használatra, azonban bárhol használható, ahol különböző termékek súlyának gyors és egyértelmű ellenőrzésére van szükség. A mérleg már kalibrálva és hitelesítve van, ezért engedélyezett a kereskedelmi forgalomban történő használata. A hitelesítés érvényességi ideje az üzembe helyezés kezdetétől számított két év. A TEM családban kiváló minőségű ipari gépeket és felszereléseket, valamint pontos mérlegeket talál.
Az asztali mérleg megfelel a kereskedelemre vonatkozó előírásoknak, amit az M minőségi védjegy igazol. Mérlegünk kalibrálva és hitelesítve van. Az első hitelesítés a használatba vételtől számítva két évig érvényes, azonban fontos, hogy a hitelesítést egy meghatalmazott személynek meg kell erősítenie a különböző nemzeti előírásoknak megfelelően. A mérleg csak ezt követően kapja meg a hitelesítési matricát. Két év elteltével a mérleg a hivatalos szervezeteknél ismét hitelesíthető. Mindezek mellett kap egy megfelelőségi nyilatkozatot is, amelyet a mérleggel együtt meg kell őriznie. Ezenkívül a mérlegen egy olyan matrica is található, amely a hitelesítés évét jelzi. Ez az alapja az eladásra kínált, jogilag megfelelő áruk tömegének meghatározásához.
A gyors és egyértelmű mérés érdekében a méreg az elülső és hátsó oldalon egy-egy négyjegyű LCD kijelzővel rendelkezik. A kijelző a háttérvilágításnak köszönhetően még sötétebb helyszíneken is kényelmes munkavégzést kínál. Továbbá még kedvezőtlen szögből is jól láthatók a 28 mm-es számok.
Az elektoros mérleg különböző praktikus funkciókkal rendelkezik. Két mérési üzemmódot adhat meg. A W1 alatt olyan tárgyakat mérhet, amelyek súlya legalább 20 g és maximum 3 kg. Ebben az esetben a pontosság 1 g. W2 alatt a paraméterek megduplázódnak. Ezenkívül választhat olyan funkciók közül is, mint a mentés, összeadás, tárázás és nullázás. Az öt billentyűvel történő kezelés rendkívül egyszerű.
Ezenkívül a fóliabillentyűzet víz- és zsírálló. Továbbá a stabil gumitalpaknak köszönhetően minden felületen biztonságosan áll a mérleg. Az optimális vízszintes beállításhoz beállíthatja a lábak magasságát az egyenetlen területek kompenzálásához. A gumírozott lábak a munkafelületet is megvédik a karcolásoktól.
A hosszú működés érdekében a mérleget egy beépített, 6 V 4,5 Ah akkumulátorral szereltük fel. Ez lehetővé teszi az akár 100 órás mobil működést is. A mérleg még a töltési folyamat alatt is használható. A mérleg energiatakarékos üzemmóddal is rendelkezik, amely megvédi az akkumulátort és áramot is spórol.
Az asztali mérleg tervezésekor kifejezetten ügyeltünk a kompakt kialakításra. A 21 x 28 cm-es méretű rozsdamentes acélból készült mérőfelületen valamennyi kereskedelmi áru elfér. Termékünk a csekély méreteinek, illetve alacsony súlyának köszönhetően egyszerűen tárolható, illetve szállítható. A ház tartós műanyagból készül.
Az előre beállított asztali mérleg a széles körben elterjedt, RS232 csatlakozóval rendelkezik. Ezzel a soros csatlakozóval egyszerűen csatlakoztathatja a mérleget a kasszához vagy a számítógéphez. Az adatátvitelhez különböző kommunikációs protokollok állnak rendelkezésére, mint például a Dialog 06, TEM, TISA, illetve DELTA.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

Rendezés :

5 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Remek termék

A mérleget gyorsan szállították. Nincs szállítási sérülés. Az egyes termékek programozása is egyszerű volt. A kijelző is nagyon jól olvasható.

Eredeti értékelés megjelenítése

4 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Kiváló mérleg halhoz és húshoz

Megrendeltük éttermünk mérlegét. A mérleg ideális hús vagy hal mérésére.

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Használhatom a mérési eredményeket számítógéppel is?

A mérleg RS232 csatlakozóval rendelkezik, így a mért adatokat továbbíthatja a számítógépre vagy a kasszarendszerbe és ott használhatja is azokat.

Használhatom a mérleget közvetlen áramellátás nélkül?

Igen, ugyanis a mérleg akkumulátorral is fel lett szerelve, amely akár 100 órán keresztül is árammal látja el a készüléket.

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket