Trustpilot
Akciós
(2) értékelés

Csomagmérleg - hitelesített - 150 kg / 50 g

97 290,00 Ft 107 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10200026

|

Modell: BEK+C030X050150-F-B1

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Szállítási idő kb. 1-4 munkanap
Főbb jellemzők
  • kalibrált, hitelesített és kereskedelemben is használható
  • kompakt, 50 x 40 cm-es mérőfelület és mobil fogantyú
  • igazolt mérési pontosság: 20 g (60 kg) vagy 50 g (150 kg)
  • modern LCD kijelző háttérvilágítással és állvánnyal
  • hosszú akkumulátor élettartam akár 100 óráig
  • RS 232 csatlakozó adatátvitelhez közös átviteli protokollokon keresztül
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.5

2 értékelés alapján

Rendezés :

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Remek!

Eleinte kicsit szkeptikus voltam, mert 1. a tételeket vissza kellett küldeni Lengyelországba (tehát onnan is származnak, ami később beigazolódott) és 2. összességében elég sok negatív vélemény érkezett! Ennek ellenére az expondo-tól rendeltem meg a TEM mérleget, mert nem találtam semmi hasonlót elfogadható áron. És nem akartam kínai árut sem. Jónak találtam, hogy a TEM Törökországból érkezik, és a honlapjuk is meggyőző. Hát tényleg Lengyelországból jött a csomag és nagyon gyorsan! Ami igazán elképesztő: a csomagon a legkisebb sérülés sem volt, semmi! Úgy tűnt, csak 5 km-re szállították. Izgatott voltam és vagyok! A kijelző külön csomagolt és jól párnázott, a többi együtt van a dobozban. Egy rövid tesztfázis után azt kell mondanom: az elérhető legjobb csomagmérleg az árért és az elektronika nagyon jó minőségéért! Sajnos az alváz kicsit ronda (a szélek nem sorjázódtak), de ez a mérőfelület alatt van elrejtve és nem látszik és nem is kell hozzányúlni, szóval teljes pont! Említést érdemel még: a mérleg akkumulátorral együtt érkezik. Tápegység és RS232 kábel, valamint csatlakozó adapter! A Kernnél mindenért külön kell fizetni, a TEM-nél all inclusive! Most szeretném megköszönni az expondo rendkívül gyors reagálását és nagyon ügyfélbarát kiszolgálását! Soha nem tapasztaltam még ilyet, ennek mindig így kell lennie, elképesztő! Köszönöm szépen Teschnerné :-). Hála neked, nem ez volt az utolsó rendelés...

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo France

AJÁNLANI

Jó anyag. Másrészt már kétszer rendeltem Önöktől, és az LCD képernyők törve érkeznek. Szerencsére a visszatérő értékesítés utáni szolgáltatása kiváló!

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket