Trustpilot
(1) értékelés

Platform mérleg - hitelesített - 150 kg / 50 g

128 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10200001

|

Modell: BEKO+LCD035X040150-B1

Alacsony készlet

Siessen! Már csak néhány darab van készleten.

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 25., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
128 990,00 Ft
3+
5%
122 540,50 Ft
5+
10%
116 091,00 Ft
10+
15%
109 641,50 Ft
Főbb jellemzők
  • kalibrált, hitelesített és kereskedelemben használható
  • igazolt mérési pontosság 20 g (60 kg) vagy 50 g (150 kg)
  • modern LCD kijelző háttérvilágítással és összecsukható állvánnyal
  • hosszú akkumulátor élettartam akár 100 óráig
  • tágas mérőfelület rozsdamentes acélból
  • RS 232 adatátvitelre közös átviteli protokollokon keresztül
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Platform mérleg - hitelesített - 150 kg / 50 g

A megbízható súlyok alapját képezik az Ön vállalkozásának függetlenül attól, hogy árut szállít, illetve azokkal kereskedik, ugyanis minden kilogramm számít. Termékünk alapja egy olyan mérleg, amely pontosan mér és megbízható információkat nyújt a termékeiről. Nézze meg Ön is a TEM termékcsalád hitelesített platform mérlegeit akár 150 kg-ig! Termékünk nem csak egyszerűen használható és mobil - hanem megfelel a kereskedelemben fontos nagy pontosságnak is.
Az asztali mérleg megfelel a kereskedelemben szükséges előírásoknak, amely az M minőségi jegynek köszönhető. Termékünket kalibráltuk és hitelesítettük a szállítás előtt. Ez a hitelesítés a használatba vételt követő két évben érvényes, azonban a különböző nemzeti szabályozások miatt egy hitelesített személynek meg kell elősítenie a hitelesítést, csak ezt követően kapja meg a hitelesítési matricát. Két év után gép újbóli hitelesítésére van szükség, amelyek az illetékes hivatalnál végezhet el. Mindezek mellett kap egy megfelelőségi nyilatkozatot is, amelyet a mérleggel együtt meg kel őriznie. Készülékünk továbbá egy plakettel is rendelkezik, amely a hitelesítés évét jelzi. Ez a feltétele az értékesítésre kínált áruk súlyának jogszerű meghatározásához.
A mérleg pontossága a maximális súlytól függ. A TEM termékcsaládhoz tartozó platform mérleg két mérési tartományt kínál, amelyek még kevés nehezebb tárgy esetén is növelik a pontosságot. Akár 60 kg-ot is mérhet a mérleggel legfeljebb 20 g maximális eltéréssel, illetve akár 150 kg-os tárgyak esetében az eltérés legfeljebb 50 g lehet. A hitelesítéssel, amelyet két év után ismét meg kell újítani, biztosítja, hogy az eltérés ne legyen nagyobb.
A mért értékek egy modern LCD-kijelzőn jelennek meg, amely az összecsukható állványra lett erősítve. A kijelző számjegyei nagy méretűek, ezért jól olvashatóak. Az állítható háttérvilágítás biztosítja a mérési eredmények tökéletes láthatóságát. A háttérvilágítás folyamatosan be-, illetve kikapcsolható, vagy csak akkor világít, ha egy tárgyat a mérlegre helyez, illetve nyomva tart egy gombot.
Az optimális látószög érdekében az kijelzőt dönteni lehet, és az egyedi igényeknek megfelelően állítható. A kijelző tájolása szintén megváltoztatható, igazíthatja azt a mérleg felületéhez, illetve azzal ellentétesen is. A különböző beállítások segítségével az eszközt mindig pontosan a munkakörülményekhez igazíthatja.
A felhasználóbarát vezérlőpanel könnyen kezelhető. Az öt gomb segítségével minden szükséges alapvető funkciót ki lehet választani, illetve szabályozni lehet: működés, háttérvilágítás, tára, mérési tartomány, illetve nullázás. Ezenkívül a kijelzőn megjelenő jelzőfény azt jelzi, hogy a mérleg ki van-e egyenlítve. Az egyes funkciók akusztikusan emelkednek ki. A vezérlőpultot átlátszó borítás védi.
A mérleg kijelzője újratölthető akkumulátorral működik, így alkalmas útközben mobil használatra is. Ezenkívül az akkumulátor élettartama akár 100 óra is lehet. Annak érdekében, hogy az akkumulátort időben fel tudja tölteni, a kijelzőn figyelemmel kísérheti az akkumulátor töltöttségi szintjét. Tároláshoz, illetve szállításhoz néhány egyszerű lépésben összecsukhatja a lakkozott vasból készült állványt.
A mérési felület robusztus, magas minőségű rozsdamentes acélból készült. Mivel a felület három oldalról nyitott, akár olyan nagyobb tárgyakat is mérhet termékünkkel, amelyek mérete meghaladja a 35 x 40 centimétert. Egy elegáns, az állványra szerelt, oldalra néző szegély megvédi a mérleget a mérés során okozott esetleges károsodároktól. A csúszásmentes és állítható magasságú lábak elősegítik a mérleg biztonságos, valamint vízszintes állását.
A platform mérleg RS 232 csatlakozási ponttal rendelkezik, amely lehetővé teszi a számítógépekhez, illetve pénztárgépekhez való csatlakoztatást. Az adatátvitelhez különböző kommunikációs protokollok állnak rendelkezésére, mint például a DIALOG 06, TEM, TISA, DELTA, CAS(NCI), illetve ACLASS.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

Rendezés :

10 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Skála kibontása

Ez a mérleg minden elvárásomnak megfelel. Könnyű, robusztus és nagy platform. Funkcionális kijelző. KIVÁLÓ!!

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Mit tehetek, ha elromlott a mérlegem?

Cégünk professzionális szolgáltatást kínál, amely lehetővé teszi az eszköz javítását hivatalos szervizpartnereken kereszült. Ebben az esetben először vegye fel velünk a kapcsolatot.

Lehetséges a mérleget a számítógéphez csatlakoztatni?

Ez nem probléma. A platform mérleg RS 232 csatlakozási ponttal rendelkezik, amely lehetővé teszi a számítógépekhez, illetve pénztárgépekhez való csatlakoztatást.

Mit jelent az 50 g-os pontosság 150 kg esetén?

Az 50 g a maximális eltérését jelenti, amelyet a készülék 150 kg-os súlyoknál mutathat. Mivel ez egy kalibrált eszköz, biztos lehet benne, hogy az eltérés nem haladja meg az 50 g-ot.

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket