Trustpilot
(4) értékelés
ulsonix

Ózongenerátor - 10 000–40 000 mg/h - 350 W

251 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10050311

|

Modell: AIRCLEAN 40G

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan augusztus 2., péntek
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
251 990,00 Ft
3+
5%
239 390,50 Ft
5+
10%
226 791,00 Ft
10+
15%
214 191,50 Ft
Főbb jellemzők
  • nagy teljesítményű – akár 40 000 mg/h ózon-előállítás a makacs szagok hatékony semlegesítése érdekében
  • precíz – időzítő akár 240 percig tartó működéssel vagy folyamatos működés, valamint 4 ózonerősség
  • nagy felület – optimális 150 és 1200 m² közötti helyiségekhez
  • állítható – az LCD kijelző segítségével az ózonteljesítményt a helyiség méretének és a kívánt időnek megfelelően választhatja ki
  • mobil – a két nagy kerék és a csúszásbiztos fogantyú megkönnyítik a szállítást
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Kijelző
LCD
Feszültség [V]
230
Teljesítmény [W]
350
Jellemzők
Folyamatos működés, automatikus mód, időzítő
Ózonerősség [mg/óra]
10 000–40 000
Időzítő
Igen
Kábeltartó
Igen
Távirányító
Igen
Ventilátor
300 m³/h
Méretek (HxSzéxMa)
46 x 40 x 84 cm
Súly
18.1 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
78 x 62 x 52 cm
Szállítási súly
24.8 kg

Szállítási csomag

  • Ózongenerátor AIRCLEAN 40G
  • Távirányító
  • Csúszásmentes fogantyú
  • 6 csavar
  • Csavarkulcs
  • Cserebiztosíték
  • Használati útmutató

Termékleírás

Nagyobb teljesítmény a nagy helyiségek számára az ulsonixózongenerátorral

Hatékonyan szeretné semlegesíteni az erős szagokat nagy, legfeljebb 1200 m²-es helyiségekben? Akkor válassza az ulsonixnagy teljesítményű AIRCLEAN 40G ózongenerátorát! Akár árvíz, vagy cigarettafüst okozta dohos szagról, akár állatok szagáról van szó járművekben: az ózonos légtisztító segítségével újra kellemes környezetet teremthet. Az ózonkészülék átfogó megoldást kínál, amelyet hatékonyan alkalmazhat számos különböző területen, valamint különböző méretű helyiségekben, legyen szó a szállodaiparról, autóműhelyekről, hulladéktárolókról vagy szaniterhelyiségekről, az ózonkezeléssel effektíven küzdhet a kellemetlen szagok és a káros baktériumok ellen.

Az ózonos légtisztító hatékonyan semlegesíti a szagokat, a kórokozókat és a baktériumokat

Az AIRCLEAN 40Gózongenerátorral a választás az Ön kezében van. Az időzítővel célzottan határozhatja meg az ózonkezelés időtartamát akár 240 percig. Az ózonteljesítményt négy fokozatban állíthatja be a nagy LCD kijelző segítségével a helyiség méretének megfelelően, amely lehetővé teszi a 150–1200 m²-es helyiségek hatékony ózonkezelését, és optimális eredményeket biztosít. Alternatív megoldásként a távirányítóval is vezérelheti a készüléket.
A nagy teljesítményű ózonizátor maximum 40 000 mg/h ózont termel, amellyel gyorsan és hatékonyan küzdhet a kellemetlen szagok ellen. Kisebb helyiségek esetében csökkentse az ózonteljesítményt egyszerre 25%-kal. Maximális ózonteljesítménnyel mindössze 30 perc alatt tisztíthat 150 m²-es helyiségeket. Az 1200 m²-es helyiségekből 240 perc alatt távolíthatók el a káros szagok és a baktériumok. Az előszűrő eltávolítja a nagy szennyeződéseket. Az optimális beállításokhoz használja az automatikus módot, amely minden értéket a helyiség méretének megfelelően határoz meg. Az ózonkészülék nagy helyiségekbe, például garázsokba, éttermekbe, szállodákba, irodákba, üzletekbe vagy olyan helyiségekbe ideális, ahol háziállatai tartózkodnak, a levegő sterilizálására és a szagok eltávolítására. A készülék hatékonyan alkalmazható árvizek és tüzek után is.
Spórolni szeretne a költségeken? 350 W-os teljesítményével az ózon légtisztító nemcsak hatékony, de rendkívül energiatakarékos is. A ventilátor egyenletesen osztja el az ózont a helyiségben. Egy alapos ózonkezeléssel akár a penészspórák is eltávolíthatók a levegőből, és az allergiások újra szabadon fellélegezhetnek. A szagcsökkentés és sterilizálás hatékonyan alkalmazható a mezőgazdaságban, illetve új épületek, szállodák és irodák formaldehidmentesítése során is. Az ózonkezelés frissen tartja a berendezéseket, például a hűtőszekrények belsejét.
A két nagy kerék és a csúszásbiztos fogantyú segítségével az ózonos légtisztító könnyedén szállítható a felhasználás helyszínére. A szállításhoz tegye el a 2,92 m hosszú tápkábelt, amely optimális mozgásszabadságot biztosít Önnek az ózongenerátor elhelyezése során.
Hogyan használhatom biztonságosan az ózont? Az ózon csak zárt helyiségekben használható, ahol nem tartózkodnak emberek vagy (házi)állatok. Az ózonos kezelés után a helyiségbe csak 2 óra elteltével szabad belépni, ezután pedig legalább 30 percig szellőztetni kell. Soha ne lélegezze be közvetlenül az ózont a készülékből, illetve csak annyi ózont termeljen, amely a helység méretéhez szükséges. Ügyeljen arra, hogy ne legyenek gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok az ózongenerátor közelében. Kérjük olvassa el a használati útmutatót az ózonkezelés megkezdése előtt és tartsa be az összes biztonsági előírást.
Ismerje meg Ön is, milyen hatékony az ózon a baktériumok és a penészgomba elleni küzdelemben! A Lengyel Állami Egészségügyi Felügyelet (Sanepid) kutatásai kimutatták, hogy az ulsonix ózongenerátorral végzett eljárás kiválóan kiegészítheti a hagyományos fertőtlenítési módszereket, és még a nehezen elérhető helyeken is eltávolíthatja a biológiai szennyeződéseket.

Értékelések és vélemények


5.0

4 értékelés alapján

Rendezés :

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Szuper termék

Volt több ózonos tisztítószerem, de kezdetben nem kellett volna spórolnom. Mert a nagy tökéletes. Sokoldalúan használható kis vagy nagy területeken.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Switzerland

Erőteljes és könnyen használható

A készülék nagyon jól megtervezett. Könnyen használható. Vár egy percet, mielőtt ózont generál, ami kényelmes, ha először elhagyja a helyiséget.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Denmark

Jó hatás

Hatékony és jó hatás rövid időn belül.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Portugal

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Vannak olyan tesztek, amelyek megerősítik az ulsonix készülékekkel végzett ózonkezelés hatékonyságát?

Igen, rendelkezésünkre állnak a Lengyel Állami Egészségügyi Felügyelet (Sanepid) vizsgálatainak eredményei, amelyeket 2020 augusztusában végeztek az ulsonix készülékeken. A tesztek megerősítették, hogy az ózonkezelés még nehezen elérhető helyeken is eltávolítja a biológiai szennyeződéseket.

Irodákban is használhatók az ózongenerátorok, vagy az ózonizálás a gépek károsodásához vezethet?

A generátorok irodákban is használhatók. Az ózonkezelés nem veszélyezteti a gépek működését. A tisztítás során azonban nem tartózkodhatnak személyek a helyiségben.

Mennyi ideig bírja a légszűrő? Tisztítható vízzel?

Ez a használat gyakoriságától és a készülék működési körülményeitől függ. A szűrő tisztítható vízzel, de utána jól meg kell szárítani.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket