Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX10050227

|

Modell: AIRCLEAN 600P

Ózongenerátor - 600 mg/óra - 5 szűrő - UV-fény - 50 W

44 190,00 Ft 77 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • alapos – ötszintes levegőtisztítás fotokatalízis-, aktívszén-, HEPA-, negatív-ion- és előszűrővel
  • hatékony – 600 mg/órás ózonerő egy kerámialap segítségével
  • sterilizáló – UV-fény elpusztítja a baktériumokat és kórokozókat a levegőben
  • praktikus – távirányító és egyszerűen leolvasható LCD-kijelző
  • mobil - kompakt, erős és könnyen szállítható a fogantyú segítségével

TERMÉK LEÍRÁSA

Ózongenerátor és légszűrő 5-szűrő-rendszerrel és UV-lámpával

Az ulsonix termékcsaládhoz tartozó AIRCLEAN 600P ózongenerátor segít Önnek a szobákból a kellemetlen szagok hatékony eltávolításában. Ezen túlmenően a levegőminőség egy ötszintes szűrőrendszer, valamint UV-lámpa segítségével jócskán javul. Ez azt jelenti, hogy az ózonkészülék tökéletes helységek cigarettaszagoktól és állatszagoktól való megszabadítására a szállodaiparban, irodákban vagy hajók és járművek belsőjében.

Friss és tiszta levegő az ózon levegőtisztítóval az ulsonix által – semmi más!

Készülékünk képes 600 mg ózon előállítására óránként, ezáltal pedig hatékonyan küzd meg a kellemetlen illatokkal. Az időzítő segítségével az ózongenerátor szükség szerint működtethető, alternatíva ként az eszközt egy távirányító segítségével is vezérelheti. Az egyenletes ózontermeléshez legfeljebb 325 m²-es helyiségekben az ózonlégtisztító egy hatékony kerámialemezzel van felszerelve.  

Az ózon szagtalanító hatása mellett a beépített UV-fény optimalizálja az ózon fertőtlenítő hatását. Az UV-sugárzás különösen hatékonyan bontja le a mikroorganizmusokat, így a levegőben található baktériumok és kórokozók véglegesen elpusztításra kerülnek.

A levegőminőség javítása érdekében már az ózonkezelés alatt, az ózon levegő tisztító öt szűrővel lett ellátva. Egy előszűrő a beszívott levegő durva tisztítását teszi lehetővé. Finomabb részecskék az aktívszén szűrő, valamint a HEPA-szűrő segítségével hatékonyan eltávolításara kerülnek. Káros anyagokat a fotokatalízis szűrő átalakítja vízzé valamint széndioxiddá. Ezenfelül egy negatív-ionszűrő megköti a pollent és a port, eközben szintén ózon kerül felszabadításra. Az optimális használat érdekében a ventilátor öt szintben állítható. Ezáltal a levegő átfogó tisztítása garantált, amely több mind csak egy egyszerű szagtalanítás.

Termékünk 50 wattos teljesítményével különösen energiahatékony így rendkívül költséghatékony is. Az összes beállítási lehetőség vezéreséhez egy jól olvasható LCD-vezérlőfelület áll rendelkezésére. A szobákba a tisztítási folyamat alatt egészségügyi okok miatt nem szabad bemenni. Ezen okból a weboldalunkon letölthet egy figyelmeztető jelzést, amelyet az ajtó kilincsére kell felakasztani.

A porbevonttal ellátott, kompakt acélház nagyon ellenálló és robusztus. A kényelmes szállítás érdekében ózongenerátorunkat egy fogantyúval, illetve gumiból készült lábakkal láttuk el, így mindenhol biztonságosan áll.

Hogyan használom biztonságosan az ózont? Ózon csakis zárt helységekben használható, amelyekben nem található személyek vagy (házi-)állatok. Az ózonnal való kezelés után a helységbe csak 2 óra elteltével szabad belépni. Ezután legalább 30 percig szellőztetni kell. Soha ne lélegezze be közvetlenül az ózont a készülékből, valamint csak annyi ózont termeljen, amely a helység méretéhez szükséges. Ügyeljen arra, hogy ne legyenek gyúlékony vagy robbanó anyagok az ózongenerátor közelében. Ennél az eszköznél UV-fény is kerül használatra, amelynek emberek, háziállatok és növények nem tehetőek ki közvetlenül. Az UV-sugárzás bőri és szemi égésekhez vezethet, védje magát és környezetét a közvetlen UV-sugárzás ellen. Kérjük olvassa el a használati útmutatót az ózonnal való kezelés megkezdése előtt és tartsa be az összes biztonsági előírást.

Töltse le a fertőtlenítendő helységhez a figyelmeztető táblát.

Ismerje meg, milyen hatékony az ózon a baktériumok és a penészgomba elleni küzdelemben! A Lengyel Állami Egészségügyi Felügyelet (Sanepid) kutatásai kimutatták, hogy az ulsonix ózongenerátorral végzett eljárás kiváló kiegészítője lehet a hagyományos fertőtlenítési módszereknek, és még a nehezen elérhető helyeken is eltávolítja a biológiai szennyeződéseket.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023