Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt
48 490 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t 65 990 Ft

Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt

Gyártó: ulsonix | Cikkszám: EX10050055 | Típus: AIRCLEAN 7G-ECO

Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt
Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt
Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt
Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt
Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt
Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt
Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt
Videó lejátszása
Kattintson a galériára és nézze meg a képeket
eredeti ár: 65 990 Ft megtakarítása: 17 500 Ft 48 490 Ft eredeti ár: 65 990 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t

 • Ingyenes házhozszállítás Magyarországon

  ?

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

 • 30 napos visszaküldési lehetőség

  ?
 • 3 év garancia

Azonnal szállítható A következő 1 órán, illetve 42 belüli rendelés esetén, még ma postára adjuk.

Termék különlegességei

 • Ózonképződés: 7,000 mg/óra
 • Légáramlás: 170 m³/óra
 • integrált UV-fény
 • Teljesítmény: 98 W
 • időzítő funkció 60 percig

 • hihetetlenül erőteljes 7,000 mg/órás ózontermelés
 • gyorsan és könnyen kezelhető
 • időzítő funkció 60 percig
 • hatékony 170 m³/órás légáramlás
 • robusztusan eldolgozott ház fogantyúval

Ózongenerátor - 7,000 mg/óra - 98 Watt

Az Ulsonix AIRCLEAN 7G-ECO ózongenerátora kifejezetten a beltéri levegő professzionális kezelésére lett kifejlesztve. A rendkívül hatékony generátorral még az intenzív szagok is gyorsan és hatékonyan semlegesíthető. A nagy teljesítményű ózongenerátor ellensúlyozza a levegőben található szennyeződéseket és így megtisztítja ezt az allergénektől, káros penészspóráktól, kellemetlen állat és cigaretta szagtól. Ezenkívül a generátor kereskedelmi használatra is tökéletes mint például autóműhelyekben, beltéri felújításoknál, hulladék és tisztításkezelő helységekben vagy a szállodaiparban is.

Kellemetlen a szoba klímája? - az Ulsonix ózongenerátorja biztosítja a tiszta levegőt!

Az AIRCLEAN 7G-ECO lenyűgöz a hatékony 7,000 mg/órás ózontermelésével. Az ózon egyenletes termelését a generátorban megtalálható beépített UV-lámpa garantálja. Az ózon egyenletes elosztását a helységben a beépített ventilátor garantálja, amely nagy teljesítményével 170 m³/órás légáramlásra képes.

A ház hátsó részére felszerelt levegőszűrő kiegészíti az erőteljes légáramlást, mivel védi a technikai felszerelést a szennyeződésektől és támogatja az ózongenerátor tartósságát. A levegőszűrő szükség esetén nagyon egyszerűen és szerszámok nélkül kicserélhető.

Az AIRCLEAN 7G-ECO az hihetetlenül egyszerű kezelhetőségével lenyűgözi Önt. Egy fokozatmentesen állítható tekerőgombbal használatával állítható be a készülék időzítője. A kiválasztott érték mutatja az eszköz üzemidejét, mielőtt ez automatikusan kikapcsolna. A különösen nehéz és hosszú feladatok elvégzéséhez továbbá kiválaszthatjuk a folyamatos működést (Hold), de ez nem haladhatja meg a 12 órát.

A professzionális légtisztító könnyű és kompakt módon lett kialakítva, amelynek köszönhetően gyorsan és probléma mentesen szállítható. Ezenfelül az eszköz tetején található praktikus szállító fogantyú megkönnyíti a mobil használatot. Továbbá a porbevont acélból készült stabil ház növeli az eszköz tartósságát. A 1,8 m hosszú tápkábel elegendő rugalmasságot biztosít és az integrált kábeltartónak hála helytakarékosan el is helyezhető.

Így használom az ózont biztonságosan? Ózon csakis zárt helyiségekben használható, amelyekben nem tartózkodnak emberek vagy (házi-)állatok. A helyiségbe a kezelés után csak 2 óra elteltével szabad belépni. Ezután minimum 30 percen keresztül szellőztetni kell. Soha ne lélegezze be az ózont rögtön a készülékből, valamint csak a helyiség méretéhez kellendő ózont szabad használni. Ügyeljen arra, hogy semmilyen gyúlékonyt gázok vagy robbanó anyagok ne legyenek az ózongenerátor közelében. Ennél az eszköznél továbbá UV-fény is felhasználásra kerül, amely nem érhet közvetlenül embereket, háziállatokat vagy növényeket. UV-sugárzás égési sérülésekhez vezethet a bőrön vagy a szemben, védje magát és környezetét a közvetlen UV-sugárzás ellen. Kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és pontosan tartsa be a biztonsági előírásokat az ózonkezelés megkezdése előtt.

Töltse le a fertőtlenítendő helységhez a figyelmeztető táblát.

Ismerje meg, milyen hatékony az ózon a baktériumok és a penészgomba elleni küzdelemben! A Lengyel Állami Egészségügyi Hivatal (Sanepid) kutatásai kimutatták, hogy az ulsonix ózongenerátorral végzett eljárás kiváló kiegészítője lehet a hagyományos fertőtlenítési módszereknek, és még a nehezen elérhető helyeken is eltávolítja a biológiai szennyeződéseket.

PDF

Modell
AIRCLEAN 7G-ECO
Cikkszám
10050055
Termék állapota
Új
Anyag
Porbevont acél
Teljesítmény
98 W
Feszültség / frekvencia
230 V / 50 Hz
Ózontermelés
7,000 mg/óra
UV-lámpa
135 mm, 4 W, 254 Nm
Ventilátor
170 m³/óra
Funkciók
Folyamatos működés (legfeljebb 12 óra)
Automatikus kikapcsolás
Kábel hossza
1,8 m
Méretek (HxSzxM)
32,00 x 23,50 x 24,00 cm
Súlya
3,80 kg
Szállítási méretek (HxSzxM)
38,50 x 30,00 x 27,50 cm
Szállítási súly
4,60 kg
Műszaki rajz
Használati útmutató
A csomag tartalma
 • Ózongenerátor AIRCLEAN 7G-ECO
 • Légszűrő
 • Figyelmeztető jel
 • Használati útmutató

Ózonlexikon

1. Mi az ózon?

Az ózon (más néven O3 vagy trioxigén) egy molekula, amely három oxigénatomból áll. A sztratoszférában az ózon védi a földön élő élőlényeket az UV-sugárzástól. Az ózon egy rendkívül reaktív molekula, ezért könnyen reakcióba lép a különböző anyagokkal, mint például az ammónia, amely megakadályozhatja a kellemetlen szagok kialakulását.

2. Hogyan működik az ózongenerátor?

A legtöbb ózongenerátor esetében a levegőt a készülék hátulján található beépített ventilátor szívja be. A generátor belsejében a levegőt a légszűrő és a speciális UV-lámpa megtisztítja a baktériumoktól és a kórokozóktól. Ezután, a levegő a kerámialapon áramlik keresztül, ahol az oxigén egy elektromos kisüléssel ózonná alakul. Innen az ózon a készülék előlapján keresztül visszajut a helyiségbe.

Ozongenerator

3. Mire használhatók az ózongenerátorok?

Az ónongenerátorok ideálisak zárt termek vagy szobák levegőjének tisztítására és felfrissítésére. Az ózon reakcióképessége semlegesíti a kellemetlen szagokat.

4. Biztonsági megjegyzés:

Az ózon magasabb koncentrációban mérgező és káros az egészségre, ezért kötelező bizonyos óvintézkedések betartása az ózon ellenőrizetlen kibocsátásának elkerülése érdekében. A készülékeket csak szakemberek kezelhetik. A hatékony működés érdekében a kerámialapokat ajánlott 6 havonta cserélni. Az Ulsonix márka magas színvonalú szolgáltatást nyújt Önnek Európa-szerte pót- és kopóalkatrészek biztosításával. Természetesen a készülékekhez megfelelő pótalkatrészeket megtalálja webáruházunkban.

5. Megjegyzés a kopóalkatrészekhez:

Az ózonkezeléshez szükséges kerámialap a készülékben egy kopóalkatrész, amelyet rendszeresen cserélni kell. A generátor leghatékonyabb működése érdekében a kerámialapok cseréjét:

  • - intenzív használat esetén (több, mint 8 óra/nap) 6 havonta,
   - normál használat esetén (4-6 óra/nap) 12 havonta,
   - ritka használat esetén (kevesebb, mint 4 óra/nap) 18-24 havonta javasoljuk.
 • A kopóalkatrészekre nem vonatkozik a készülék garanciális ideje. A megfelelő kerámialapokat megtalálja webáruházunkban.

  Vannak olyan tesztek, amelyek megerősítik az ulsonix készülékekkel végzett ózonkezelés hatékonyságát?

  Igen, rendelkezésünkre állnak a Lengyel Állami Egészségügyi Felügyelet (Sanepid) vizsgálatainak eredményei, amelyeket 2020 augusztusában végeztek az ulsonix készülékeken. Ezek a tesztek megerősítették, hogy az ózonkezelés még nehezen elérhető helyeken is eltávolítja a biológiai szennyeződéseket.

  Irodákban is használhatók az ózongenerátorok, vagy az ózonizálás a gépek károsodásához vezethet?

  A generátorok irodákban is használhatók. Az ózonkezelés nem veszélyezteti a gépeket. A tisztítás során azonban nem tartózkodhatnak személyek a helyiségben.

  Mennyi ideig bírja a légszűrő? Tisztítható vízzel?

  Ez a használat gyakoriságától és a készülék működési körülményeitől függ. A szűrő tisztítható vízzel, de utána jól meg kell szárítani.

  Az ózongenerátorok automatikusan kikapcsolnak az időzítő használatakor?

  Igen, a készülék automatikusan kikapcsol, ha az időzítő leáll.

  Hogyan állíthatom be az ózonizálás idejét az időzítővel, a kijelzővel ellátott sorozat modelljein? A használati útmutató csak az automatikus programról tartalmaz információkat. Mennyi időre állítsam be az ózongenerátort, hogy biztosan hatékonyan működjön?

  A kijelzővel ellátott sorozatban minden program előre meghatározott. Ön azonban tetszőlegesen módosíthatja az ózonizálás idejét / a szünet idejét / a ciklusok számát. Az ózongenerátor beállítása a helyiség méretétől és a készülék kapacitásától függ. A táblázat, amelyben megtalálja a helyiség méretétől és a készülék teljesítményétől függő üzemidőket, a használati útmutató része.

  A kerámialapok félévente történő cseréjére vonatkozó információk minden ózongenerátorra érvényesek? Milyen gyakran szükséges a lámpát cserélni?

  A cserére vonatkozó idő tájékoztató jellegű. A kerámialapok cseréje a használat gyakoriságától függ. A lámpát csak akkor szükséges cserélni, ha már nem működik. A lámpa élettartama kb. 7000 óra.

  Minden ózongenerátor kerámialappal működik? Van olyan modell is, amely csak UV-lámpával működik?

  Nem, ilyen modell nincsen. Minden ózongenerátor kerámialappal van felszerelve az ózon előállításához. Amikor az ózonképződés elindul, bekapcsol a lámpa. A lámpa nem kapcsolható be külön.

  Az ECO sorozat modelljei rendelkeznek a lámpán kívül beépített lapokkal?

  Az ECO sorozat modelljein nincs lámpa. Az ECO sorozat modelljei digitális vezérlés helyett időzítővel rendelkeznek. Minden ózongenerátor rendelkezik kerámialapokkal az ózon előállításához.

  Mennyire bonyolult a kopó alkatrészek cseréje?

  A légszűrő könnyen cserélhető. A kerámialapok cseréje azonban nem olyan egyszerű. A kerámialapok cseréjét gyakorlattal és megfelelő engedéllyel rendelkező személynek kell elvégeznie.

  Hogyan válasszam ki az ózongenerátor hatékonyságát a helyiség kapacitásának megfelelően? Milyen kapacitáshoz alkalmas az 5g, 7g, 10g, 15g vagy 20g?

  A táblázat a használati útmutatóban található. A legfontosabb, hogy az ózongenerátorok nagyobb hatékonysággal és gyorsabban működjenek a nagyobb helyiségekben (a tisztítási folyamat így kevesebb időt vesz igénybe).

  Igaz, hogy az ózongenerátort a lehető legmagasabbra kell helyezni a nagyobb hatékonyság érdekében?

  Mivel az ózon nehezebb, mint a levegő, azt javasoljuk, hogy helyezze az ózongenerátort a lehető legmagasabbra, a padlótól távolabb.

  5 3 értékelés alapján

  Rendezés...

  Írjon véleményt (5 csillag a legmagasabb, 1 a legalacsonyabb)
  Kattintson az e-mailben kapott linkre, és erősítse meg véleményét! Az ellenőrzést követően ezt közzétesszük.

  A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

  Felülvizsgálat Anonym (2020.04.07.)
  Felülvizsgálat Anonym (2020.04.07.) Ozonovy generator 7000mg/h

  Funguje výborně. Velmi rychle dodani od objednani. Vřele doporučuji jak produkt tak i obchod.

  Felülvizsgálat Pavel (2020.04.02.)
  Felülvizsgálat Pavel (2020.04.02.) Super výrobek!

  Dostatečně výkonný i na větší místnosti, díky UV lampě znásobený účinek proti bakteriím a virům.

  Felülvizsgálat Anonym (2020.03.30.)
  Felülvizsgálat Anonym (2020.03.30.) Výborný pomocník

  Generátor zatím funguje výborně. Vřele doporučuji jak produkt tak i obchod.

  expondo-szakértők

  Még nem biztos benne?

  Szakértőink segítenek Önnek!
  061 445 3799
  H - P 09:00 - 16:00
  Ulsonix UV-modul AIRCLEAN UV 230 készülékhez
  Eredeti ár: 13 790 Ft
  5 890 Ft
  Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját
  Ulsonix levegőszűrő AIRCLEAN szűrő
  Eredeti ár: 6 790 Ft
  5 990 Ft
  Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját
  Ezt a terméket
  • Ózonképződés: 7,000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 98 W
  • időzítő funkció 60 percig

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt

  Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt

  (3)
  eredeti ár: 65 990 Ft 48 490 Ft

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  • Ózonképződés: 7,000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 98 W
  • időzítő funkció 60 percig
  • Ózonképződés: 7.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 98 W
  • Időzítő funkció akár 24 óráig

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt

  Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt

  (3)
  eredeti ár: 71 990 Ft 36 890 Ft

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  • Ózonképződés: 7.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 98 W
  • Időzítő funkció akár 24 óráig
  • Ózonképződés: 20.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 205 W
  • időzítő funkció 60 percig

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  Ózongenerátor - 20.000 mg/óra - 205 Watt

  Ózongenerátor - 20.000 mg/óra - 205 Watt

  (5)
  101 999 Ft

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  • Ózonképződés: 20.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 205 W
  • időzítő funkció 60 percig
  • Ózonképződés: 20.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 205 W
  • Időzítő funkció akár 24 óráig

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  Ózongenerátor - 20.000 mg/óra - 205 Watt - digitális

  Ózongenerátor - 20.000 mg/óra - 205 Watt - digitális

  (1)
  140 999 Ft

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  • Ózonképződés: 20.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 205 W
  • Időzítő funkció akár 24 óráig
  • Ózonképződés: 15.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 160 W
  • Időzítő funkció akár 24 óráig

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  Ózongenerátor - 15.000 mg/óra - 160 Watt - digitális

  Ózongenerátor - 15.000 mg/óra - 160 Watt - digitális

  (2)
  eredeti ár: 83 790 Ft 69 390 Ft

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  • Ózonképződés: 15.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 160 W
  • Időzítő funkció akár 24 óráig