(1) értékelés

Tétel: EX18000485

|

Modell: UNI_SAUNA_G6.0KW-SET-2

Készlet: szauna kályha szauna vezérléssel - 6 kW - 30-110 ° C

109 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • optimális - alkalmas finn szaunákhoz
  • egyszerű - könnyen telepíthető és kezelhető
  • gyors - gyorsan felmelegíti a 5-9 m 3-es helyiségeket 110 °C-ig
  • hosszú élettartam - tartós és vízálló anyag alumínium cinkből
  • készletben - praktikus, külső szaunavezérlés a hőmérséklet, az idő és a fény kényelmes beállításához

TERMÉK LEÍRÁSA

Szauna kályha 6 kW-os teljesítménnyel!

Az UNI_SAUNA_G6.0KW elektromos szauna kályha, az Uniprodo szauna tartozékai közül, 6 kW-os teljesítményének köszönhetően tökéletes választás 5-9 m³ méretű privát szárazszaunákhoz. Szükség esetén a robusztus eszköz könnyen felszerelhető akár a falra is. A készletben található UNI_SAUNA_C05 szauna vezérléssel kívülről is kényelmesen szabályozhatja a hőmérsékletet, az időt és a fényt.

Egészséges és pihentető - izzadás az Uniprodo szauna kályhával

A kiváló minőségű finn elektromos szaunafűtés gyorsan felmelegszik 110 °C-ra és az optimális hőleadásnak köszönhetően rövid időn belül izzasztani kezdi Önt a kiválasztott hőfokon. A beépített termosztát fenntartja az Ön által beállított hőmérsékletet.

A kőtartóba, ami a stabil kályha belsejében található, akár 10 kg szaunakő is elhelyezhető - erre tökéletesek UNI_SAUNA_S01 szaunakövek. A szauna kályha kőtartója, háza és légterelője tartós alumínium-cinkből van. A külső burkolat szürke bevonattal lett ellátva. A nagy teljesítményű fűtőelemek korrózióállók és nem rozsdásodnak. A biztonságos és gondtalan szaunázást a túlmelegedés elleni védelem garantálja, amely 115 °C-os hőmérsékleten aktiválódik.

Minden ellenőrzés alatt van és biztonságosan az átlátható szauna vezérlés segítségével

Szeretné egy eszközben kombinálni a hőmérséklet, az idő és a fény vezérlését szaunájában? A magas színvonalú UNI_ SAUNA_C05 szaunavezérlés pontosan ezt biztosítja Önnek!

Csak pár lépés, hogy Ön és vendégei nyugodtan élvezhessék a szaunázás nyújtotta kikapcsolódást: Szerelje fel a kezelőpanelt a külső falra, csatlakoztassa a szaunakabin belsejébe helyezett hőmérséklet szenzorral és kösse össze a szaunakályhával, ezután pedig már semmi nem állhat a pihenése útjába! 

A két mechanikus és könnyen használható forgószabályzóval mindig szem előtt tarthatja a szauna fűtőkészülék működésével kapcsolatos összes fontos adatot - legyen szó a kiválasztott hőmérsékletről, a beállított időről, vagy a lámpa világításáról. Ha túl meleg lenne, a beépített túlmelegedés elleni védelem kikapcsolja a kályhát.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Der Saunaofen ist gut und günstig, die Steuerung ist sehr einfach aber ausreichend. Die erste Steuerung war defekt, wurde aber nach 2 Reparaturversuchen ausgetauscht.