Tétel: EX18000487

|

Modell: UNI_SAUNA_G9.0KW-SET-1

Készlet: szauna kályha szauna vezérléssel - 9 kW - 30-110 °C - LED kijelző

127 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erős - 9 kW-os teljesítmény a gyors hőtermelés érdekében
  • egyszerű - könnyen telepíthető és kezelhető, falra szerelés lehetséges
  • gyors - gyorsan felmelegíti a 9-13 m3 méretű helyiségeket 110 ° C-ig
  • hosszú élettartam - tartós és vízálló anyag alumínium cinkből
  • készletben - praktikus, külső szauna vezérlés a hőmérséklet, az idő és a fény kényelmes beállításához

TERMÉK LEÍRÁSA

Szauna kályha 9 kW-os teljesítménnyel!

Az UNI_SAUNA_G9.0KW elektromos szauna kályha - az Uniprodo szauna tartozékai közül - 9 kW-os teljesítményének köszönhetően tökéletes választás 9-13 m³ méretű privát szárazszaunákhoz. Szükség esetén a robusztus eszköz könnyen felszerelhető akár a falra is. A készletben található UNI_SAUNA_C04 szauna vezérléssel kívülről is kényelmesen szabályozhatja a hőmérsékletet, az időt és a fényt.

Egészséges és pihentető - izzadás az Uniprodo szauna kályhával

A kiváló minőségű finn elektromos szaunafűtés gyorsan felmelegszik 110 °C-ra és az optimális hőelosztásának köszönhetően rövid időn belül izzasztani kezdi Önt a kiválasztott hőfoknak megfelelően. A beépített termosztát fenntartja az Ön által beállított hőmérsékletet.

A kőtartóba, ami a stabil kályha belsejében található, akár 10 kg szaunakő is elhelyezhető - erre tökéletesek UNI_SAUNA_S01 szaunakövek (nem része a szállítási csomagnak). A szauna kályha kőtartója, háza és légterelője tartós alumínium-cinkből van. A külső burkolat szürke bevonattal lett ellátva. A nagy teljesítményű fűtőelemek korrózióállók és nem rozsdásodnak. A biztonságos és gondtalan szaunázást a túlmelegedés elleni védelem garantálja, amely 115 °C-os hőmérsékleten aktiválódik.

Minden ellenőrzés alatt van és biztonságosan az átlátható szaunavezérlő segítségével

Szeretné egy eszközben kombinálni a hőmérséklet, az idő és a fény vezérlését szaunájában? A magas színvonalú UNI_ SAUNA_C04 szauna vezérlés pontosan ezt biztosítja Önnek!

Csak pár lépés, hogy Ön és vendégei nyugodtan élvezhessék a szaunázás nyújtotta kikapcsolódást. A kezelőpanel egyszerű felszerelése után a külső falra, a hőmérséklet szenzorral való összekötése után a belső kabinban, valamint a szaunakályhával történő összekötés után már semmi nem állhat a pihenés útjába.

A jól olvasható és nagyon könnyen használható digitális LED kijelzőn a szaunakályhája használatakor, minden fontos információt leolvashat - a hőmérséklet, a beállított idő, működési állapot, vagy hogy ég-e a lámpa.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK