Akciós
(3) Vélemények

Tétel: EX10080104

|

Modell: BCPM-1200LBB

Multifunkciós konyhai robotgép 1.200 W - 5 L - bolygókeverő rendszer - kék

27 590,00 Ft 46 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú - konyhai robotgép erőteljes dagasztáshoz, keveréshez és felveréshez - tartozékokkal együtt
  • praktikus - nagy kapacitás a hatékony konyhai munkához az 5 literes keverőedényben
  • nagy teljesítményű - az 1.200 W egyszerű kezelése mellett is tökéletes eredményeket biztosít
  • rugalmas - hat sebességfokozat, illetve bolygókeverő rendszer az ideális állag eléréséhez
  • könnyen tisztítható - az egyszerűen eltávolítható elemeknek köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Konyhai robotgép nehezebb tésztákhoz és könnyű finomságokhoz

A bredeco termékcsaládhoz tartozó kompakt konyhai robotgép különösen erős és robusztus multifunkciós csoda. A készülék alkalmas különböző összetevők keveréshez, felveréshez és dagasztáshoz. A habverővel, a dagasztó- és keverőszárral, illetve a bolygókeverővel egyaránt könnyen készíthetők nehezebb tészták, kovász tészták, levegős keverékek, könnyű desszertek, felvert tojásfehérje vagy tejszínhab.

Sokoldalú konyhai gépek a bredeco vendéglátóipari felszerelései közül

A tésztagép számos praktikus funkciót egyesít egy készülékben: a berendezés maga alkalmas gyúrásra, keverésre vagy különböző összetevők felverésére. Függetlenül attól, hogy milyen ételeket szeretne elkészíteni - multifunkcionális csodánk gyors és pontos előkészítést és tiszta munkahelyet biztosít!

A 1.200 W-nak és hat teljesítményszintnek köszönhetően a mixer egy kis erőmű és még a legnehezebb összetevőket és feladatokat is képes elvégezni. Ezt többek között a bolygókeverő rendszer biztosítja, amelyben a dagasztószár vagy a habverő a saját tengelye körül és a tál szélénél forog. Az ellentétes mozgásnak köszönhetően minden összetevő megbízhatóan a tál közepébe kerül és egy sem marad a szélén, ezáltal pedig egy homogén massza áll össze.

Termékünk szilárd és robusztus szerkezetének, illetve a törhetetlen és kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően különösen tartós és akár hosszú használatra is alkalmas. Mindezek mellett a konyhai gép egyszerűen tisztítható. Az intuitív kioldószerkezet megkönnyíti a tartály és tartozékok eltávolítását a tisztításhoz vagy a cseréhez.

Továbbá a dagasztógép más feladatok esetében is rendkívül könnyen kezelhető. A sebességet minden recepthez külön-külön ki lehet választani. A fedélen található nyílás tiszta lehetőséget biztosít további összetevők hozzáadásához. A kiegészítők széles választékával a konyhai robotgép minden kihívásra alkalmas. A szállítási csomag magában foglalja a nagy kapacitású tál mellett a dagasztó- és a keverőszárat, valamint a habverőt.

Konyhai gépünk kompakt méretei ellenére kivételes kapacitású. A keverőedény 5 literes kapacitással rendelkezik. A nagy kapacitás lehetővé teszi, hogy akár nagyobb adagokat készítsen el egyszerre, ezáltal pedig a sokoldalú gép ideális segítője a szenvedélyes hobbi szakácsoknak vagy családos konyháknak.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

3 értékelés alapján

08.02.2023

Sehr empfehlenswert erfüllt alle Ansprüche

08.02.2023

Kiva kone ja jaksaa vaivata taikinan hyvin. Tosin kone nousee turhan herkästi "auki"asentoon mutta onneksi pysähtyy. Lähetyksen perille saamisessa oli ongelmia koska vastaanottajan puhelinnumero puuttui lähetyksen päältä.

08.02.2023

Mycket nöjd, men hade önskat en bruksanvisning på svenska