Tétel: EX10260231

|

Modell: STAR_MCAB_27

Fémszekrény - 195 cm - 4 polc - antracit szürke

139 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető - antracit szürke irattartó szekrény max. 160 kg-os teherbírással
  • biztonságos - kiváló minőségű mechanikus zár két kulccsal
  • rendezett - négy állítható magasságú polc az iratok, könyvek stb. tiszta tárolásához
  • stabil - 0,6 mm vastag acélból készült szerkezet
  • egyszerű - problémamentes összeszerelés a mellékelt tartozékoknak és az egyértelmű használati utasításnak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Zárható irattartó szekrény rengeteg tárolóhellyel irodájába

A Fromm & Starck, a kiváló minőségű ipari kellékek szakértője által gyártott STAR_MCAB_27 zárható iratszekrény segítségével rendet tarthat az irodájában vagy a műhelyében, és biztonságosan tárolhatja fontos dokumentumait és nélkülözhetetlen munkaanyagait. Visszafogott antracit szürke színének köszönhetően a stabil irodai szekrény jól illik bármilyen környezetbe.

Biztonságos fémszekrény irodája berendezésére

Az acélszekrény szilárd felépítésével és a mechanikus hengerzárral, amelyhez két kulcs tartozik, garantálja a biztonságot. Ez azt jelenti, hogy a fontos dokumentumok, munkaanyagok és értéktárgyak mindig biztonságban vannak az illetéktelenek elől.

A masszív irattároló szekrény acélból készült, vagyis a zárható iratrendező szekrény még ridegebb környezetbe, például ipari csarnokokba vagy műhelyekbe is kiválóan alkalmas, anélkül, hogy az elhasználódás jelei mutatkoznának az anyagon. A tisztítószeres szekrény maximális teherbírása 160 kg, amely négy polcon oszlik el. Az állítható magasságú polcok mindegyike 40 kg-t bír el.

A 90 cm széles multifunkcionális szekrény összeszerelése a használati útmutató és a csavarok segítségével rendkívül egyszerű. 1,95 m-es magasságával a szekrény bőséges tárolóhelyet kínál, vagyis kitűnő választás minden garázsba és műhelybe. A lábak műanyaggal vannak bevonva, így megóvják a padlót a karcolásoktól és más károsodásoktól, a polc ugyanakkor stabilan áll.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK