Akciós

Tétel: EX10260241

|

Modell: STAR_MCAB_33

Irattartó szekrény - 4 fiók - 120 kg

122 990,00 Ft 147 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • stabil - acélszerkezet, epoxi gyanta bevonattal
  • biztonságos - horganyzott zár két kulccsal
  • szervezett - négy fiók felfüggesztéssel, irattartó mappák számára
  • teherbíró - 120 kg-s terhelhetőség
  • egyszerű összeszerelés - csavaros kialakítás és egyértelmű használati útmutató

TERMÉK LEÍRÁSA

Iratrendező szekrény négy fiókkal

A kompakt, STAR_MCAB _ 33 iratrendező szekrénnyel rendet tarthat az irodájában! A szekrény fiókjaiban biztonságosan tárolhatja a fontos dokumentumokat, valamint szükség esetén ezeket irattartó mappák segítségével rendezheti sorba. Az irodai szekrény színe visszafogott szürke, vagyis minden belső berendezési stílushoz remekül illik.

Biztonságos függőmappa tároló kényelmes fiókokkal az Ön irodájába

Az irattartó szekrény stabil kialakításával, valamint a zárható fiókjaival gondoskodik a biztonságról. A zár tartós cinkötvözetből készült, vagyis fontos dokumentumait mindig biztonságosan elzárva tarthatja. Az iratrendező szekrény négy fiókkal rendelkezik, amelyekbe iratrendező mappák helyezhetők, így a fontos papírok megfelelően rendszerezhetők, valamint szükség esetén mindig rendelkezésre állnak.

A függő mappa szekrény acélból készült és a szinte elpusztíthatatlan epoxi gyantával lett bevonva. Ennek eredményeképp az iratrendező szekrényen, még ridegebb környezetben való tárolás esetén sem mutatkoznak az elhasználódás jelei. A fióktartók meg vannak erősítve, így a fiókok rendkívül könnyen nyithatók és zárhatók. A fiókok mindegyike egy-egy címketartóval lett ellátva. A fiókok anyagvastagsága 0,6 mm, teherbírásuk összesen 120 kg.

Az iratrendező szekrény összeszerelése a használati útmutató és a csavarok segítségével rendkívül egyszerű. A nagy méretű fiókoknak köszönhetően a szekrény bőséges tárhelyet kínál, vagyis tökéletes kiegészítő minden irodába.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK