Akciós

Tétel: EX10260217

|

Modell: STAR_PMW_02

Mobil Projektor állvány - -180 - +180°-ban elforgatható - 14°-ban dönthető - 10 kg

13 090,00 Ft 15 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális - megfelelő a legtöbb és projektor és kivetítő méretéhez, valamint laptop és kottatartó állványként is használható
  • rugalmas - 180°-os rotáció, -180 - +180° között elfordítható és 14°-ban dönthető
  • mobilis - alacsony súlyának és kompakt méreteinek köszönhetően a projektor tartó könnyen szállítható
  • kiváló minőségű - acélból és műanyagból készült szerkezet, minimalista design
  • terhelhető - legfeljebb 10 kg-os teherbírás

TERMÉK LEÍRÁSA

Helyezze a projektort a tökéletes helyzetbe a projektor állvány segítségével!

Állítsa be a projektor optimális helyzetét a Fromm & Starck STAR_PMW_02 mobilis projektor állvány segítségével. A projektor tartó egyszerűen, szerelés nélkül állítható fel, és a számtalan beállítási lehetőségnek köszönhteően ideálisan igazítható az adott helyiség adottságaihoz. Akár konferenciatermekben, házimozikban, tárgyalókban vagy szállodákban: a projektor tartó állványnak köszönhetően  minden szem zavartalanul a prezentációra irányul majd. A projektor tartó továbbá sokoldalúan és univerzálisan használható, például laptop állványként, kottatartóként vagy hordozható asztalként!

Megfelelően beállított kivetítő a projektor tartó segítségével

Kompakt méretének (36 x 26.5 x 16 cm) és kis súlyának köszönhetően, a mobilis projektor tartó állvány könnyen szállítható és rugalmasan használható. A projektor és a vetítőfelület optimális összehangolása érdekében a konzol -180 - +180° között fordítható el, 180°-ban forgatható és 14°-ban dönthető, így a prezentáció és a képek mindig optimálisan, az Ön elképzeléseinek megfelelően jelentíhtők meg. A levágott sarkok vagy az egymást átfedő élek már mind a múlté!

A projektor tartó robusztus és elegáns acélból készült, műanyag elemekkel, így minimalista kialakításával a projektor állvány jól illik bármilyen berendezési stílushoz. 10 kg-os teherbírásával a projektor tartó még a nehéz projektorokat is biztonságosan tartja a kívánt helyzetben. A szerkezet megfelelő minden elterjedt eszköz méretéhez, így a konzol ideális a legtöbb kivetítőhöz és projektorhoz.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK