Tétel: EX10260259

|

Modell: STAR_DC.10.12.S_03

Rack szekrény - 10 hüvelyk - 12 U - zárható - max. 60 kg - Fekete

46 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – szabványos 10 hüvelykes rack 12 U belső magassággal
  • átlátható – ajtó edzett biztonságiüvegből a szerver felügyeletéhez
  • biztonságos – stabil hengerzár két kulccsal
  • terhelhető – a szekrény háza robusztus acélból készült, teherbírása 60 kg
  • egyszerű – a szerver szekrény elhelyezhető a padlón vagy felszerelhető a falra 

TERMÉK LEÍRÁSA

Zárható 10 hüvelykes rack szekrény az Ön szervereihez

Akár az irodában, iskolákban, gyárakban vagy az otthoni dolgozószobában: a Fromm & Starck-nak, az irodai berendezések szakértőjének, kiváló minőségű STAR_DC.10.12.S_03 rack szekrénye ideális a szabványos 10 hüvelykes, max. 12 U magas hálózati felszerelések biztonságos tárolására.

Sokoldalú szerver szekrény a Fromm & Starck ipari gépei és felszerelései közül

Az edzett biztonságiüvegből készült első ajtón keresztül mindig szemmel tarthatja az aktív és passzív hálózati alkatrészeket, anélkül, hogy minden alkalommal ki kéne nyitni a szerver rack szekrény ajtaját, hogy meggyőződhessen a rendszerek működéséről. A hengerzárnak köszönhetően a rack szekrény zárható, így tartalma védve van az illetéktelenek elől. A szállítási csomagban két kulcs található a zárhoz.

A kábeleket könnyedén vezetheti át a Szé312 x Mé300 x Ma620 mm-es szerver rack házának nyílásain keresztül. A megfelelő méretű polcok lehetővé teszik további eszközök, például kapcsolók vagy felvevők biztonságos elhelyezését is.

A szellőzőnyílások és lyukak biztosítják a rack szerkény belső terének  passzív szellőzését, így az optimális üzemi hőmérséklet garantált. A tartós szénacélból készült szerver rack max. 60 kg-ig terhelhető. A szerver szekrény elhelyezhető a padlón, vagy felszerelhető a falra.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK