Akciós
(3) Vélemények

Tétel: EX10260029

|

Modell: STAR_DC.19.6.S_02

Szerver szekrény - 19 hüvelyk - 6 U - zárható - 75 kg-ig - szürke

47 690,00 Ft 56 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – szabványozott 19”-os Rack 6 U belső magassággal
  • átlátható – ajtó edzett üvegből a szerver megfigyelése érdekében
  • biztonságos - stabil hengerzár két kulccsal
  • terhelhető – szekrényház robusztus acélból akár 75 kg-os teherbírással
  • egyszerű - a szerver szekrény a padlóra helyezhető vagy a falra szerelhető

TERMÉK LEÍRÁSA

A zárható 19 hüvelykes szerver szekrény az Ön hálózatáért

Irodában, iskolában, gyárban vagy otthoni dolgozószobájában: A Fromm & Starck, az irodai kiegészítők szakértője, kiváló minőségű STAR_DC.19.6.S_02 szerver szekrénye egy elengedhetetlen tárolóállvány az Ön szabványozott 19 hüvelykes hálózat kiegészítői biztonságos tárolására, 6 U magassággal.

A sokoldalú hálózati szekrény a Fromm & Starck ipari kiegészítői közül

Az edzett biztonsági üvegből készült első ajtón keresztül az aktív és passzív hálózati alkatrészeit mindig láthatja, anélkül hogy az ajtót mindig ki kellene nyitnia, hogy ellenőrizze, hogy minden működik-e. A változtatható ajtó ütközésnek hála az ajtó úgy felszerelhető, hogy 180°-ban balra vagy jobbra kinyitható.

A szürke, 19 hüvelykes szerver szekrény tetején és alján található kábelnyílások segítségével a kábelek tökéletesen elhelyezhetők. A nem használt kábelnyílások egy fémlappal letakarhatók. Ezenfelül a hátoldal és a két szélső oldal egyszerűen eltávolíthatók és megint visszahelyezhetők, ennek hála beszereléskor vagy karbantartáskor mindig hozzáfér a csatlakozásokhoz. A két mélységben állítható profil sínek a szekrény belsőjében egy skálával rendelkeznek magassági értékekkel.

Sok szellőzőnyílás és lyuk biztosítja a 19 hüvelykes szerver szerkény belsőjének a passzív szellőztetését és ennek hála mindig garantálják az optimális üzemi hőmérsékletet. A ház tetején megtalálható előfúrt lyukaknak hála lehetséges, a szállítási csomagban nem megtalálható, két ventilátor felszerelése, az aktív szellőztetés érdekében. A hosszú élettartamú acéllemezből készült 19”-os szerver szekrény a földre állítható vagy a ház hátulján megtalálható négy lyuknak hála, a csomagban megtalálható csavarok segítségével a falra is felszerelhető.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

3 értékelés alapján

01.06.2023

01.06.2023

Gut für normale PCs geeignet

01.06.2023