(1) értékelés

Tétel: EX10260197

|

Modell: STAR_BIN_28

Szenzoros szemetes - 67 L - 3 tartály - rozsdamentes acél

81 499,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • érintésmentes - automatikus nyitás és zárás
  • mozgásérzékelő - kb. 30 cm-es hatótávolság
  • flexibilis - három szemetestartály, fent szenzorral, két darab az alsó fiókban
  • mobil - akkumulátoros működés, kompakt kivitel
  • higiénikus - egyszerű tisztítás a tartós, nemesacélból készült háznak hála

TERMÉK LEÍRÁSA

Szemetes 67 literes űrtartalommal és három tartállyal

Rendkívül fontos, hogy egy szemetes higiénikus legyen. A STAR_BIN_28 szenzoros szemetes kuka automatikusan kinyílik, ha megközelíti azt és lecsukódik, amint eltávolodik tőle: vagyis még a fedél kinyitásánál sem kell hozzányúlnia a szemeteshez, ami egyszerre kényelmes és higiénikus. A hulladékgyűjtés még sosem volt ilyen egyszerű! Továbbá a padlószinten további két szemetesvödör található, amelyekben szelektíven gyűjtheti a hulladékot: a szelektív hulladékgyűjtés még sosem volt ilyen egyszerű!

Praktikus, elegáns, tiszta - szenzoros szemetes a Fromm & Starck-tól

A szenzoros szemetes fedele mindaddig szorosan és szagtalanul zárva tart, amíg Ön meg nem közelíti a kukát 30 cm-ig. A mozgásérzékelő automatikusan kinyitja a fedelet, így Ön ezt követően kényelmesen kidobhatja a szemetet a felső kukába. Ha a szenzor nem érzékel több mozgást, az automatikus mechanizmus 5 mp-et vár, majd visszazárja a fedelet.

A mozgásérzékelős nyitómechanizmus számos előnnyel jár: a szemetes csak akkor nyílik ki, ha Ön ki szeretne dobni valamit, egyébként zárva van, ami különösen fontos, ha a romlandó hulladékról van szó. Önnek nem kell többé hozzáérnie a szemetes fedeléhez sem, mivel az automatikusan nyíló fedélnek köszönhetően az eszköz használata rendkívül kényelmes és higiénikus, ez pedig még az egészsége megőrzéséhez is hozzájárulhat.

 A 67 literes ház tartalmaz egy szenzoros szemetest felül és két kihúzható szemetesvödröt. A felső tartály 42 literes, és szemeteszsákkal látható el, amelyet egy konzolhoz rögzíthető. A szemeteszsák eltávolításhoz a szemetes fedele egy gombnyomással tartható nyitva. A padló szintjén egy kihúzható rekesz található, amely két műanyag tartállyal van felszerelve, amelyek űrtartalma összesen 25 l, és egy fogantyúval könnyen eltávolíthatók. A háromrészes felosztásnak köszönhetően az automatikus szemetes ideális szelektív hulladékgyűjtéshez!

A ház tartós rozsdamentes acélból készült, amely rendkívül ellenálló folyamatos igénybevétel esetén is. A szenzor be- és kikapcsoló gombja biztonságos helyen van elhelyezve a szemetesen. Az érzékelőt hat darab Mignon AA elem működteti (a szállítási csomag ezeket nem tartalmazza), vagyis a szemetes külső áramforrás nélkül működik.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


1.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Vůbec nevydrží baterie, i při používání dobíjecích baterií síla nad 2000 vydrží max. 12 hodin.