Akciós
(2) Vélemények

Tétel: EX10090248

|

Modell: HT-MT-500

4 az 1-ben benzines multifunkciós kerti gép - 1600 W - szegélynyíró + motoros kasza + sövénynyíró + ágvágó

76 590,00 Ft 99 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • multifunkcionális – szegélynyíró, motoros kasza, sövénynyíró és ágvágó egy készülékben
  • erőteljes – az 1600 W és az 51,7 cm³ biztosítja a 8500 fordulat/perc vágási sebességet
  • egyszerű – könnyű használat az Easy-Start-rendszernek és a 180°-ban elforgatható sövénynyírónak köszönhetően 
  • praktikus – mobil a vezeték nélküli működésnek, és hosszú üzemidő az 1,2 literes tartálynak köszönhetően
  • tartós – nagy ellenállás a maratott fogaskerekeknek, a robusztus anyagoknak és a masszív kivitelezésnek köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

A benzines multifunkciós kerti gép segítségével mindent kézben tarthat

A gondosan kialakított kertek és zöldterületek sok gondozást igényelnek, amelyhez számos különböző szerszámra van szükség. Vásárolja meg a szegélynírót, a motoros kaszát, a sövénynyírót és az ágvágót egy multifunkciós eszközben, és takarítson meg időt és pénzt! A multifunkciós benzines szerszámmal bosszantó kábelek nélkül vághatja a faágakat és a sövényt, illetve nyírhat füvet! A könnyű kezelhetőségnek, a nagy teljesítménynek és a hosszú élettartamnak köszönhetően a multifunkciós kerti szerszám megkönnyíti a professzionális munkavégzést a kertépítésben és kertészetekben, valamint lehetővé teszi Önnek saját kertje kialakítását.

Spóroljon időt, pénzt és helyet a hillvert okos kerti kellékeivel!

A benzines szerszám léghűtéses egyhengeres kétütemű motorjának a lökettérfogata 51,7 cm³, teljesítménye pedig 1600 W. 8500 fordulat/perc fordulatszámával az eszköz rendkívül hatékonyan szelídíti meg a gyepet, a réteket, a fákat és a sövényeket.

A kerti multifunkciós szerszám indítása és kezelése gyerekjáték, ahogy a tartozékok cseréje is. Az ergonomikus D-markolat zárószerkezettel és a dupla heveder gyorskioldóval lehetővé teszik a szerszám kényelmes és biztonságos vezetését. Az Easy-Start-funkció és a 180°-ban elforgatható sövénynyíró, garantálják a még nagyobb kényelmet a munkavégzés során. Az 1,2 literes tartály biztosítja a maximális mozgásszabadságot és hosszú, megszakítás nélküli működést. 

A 4in1 kertészeti szerszám a hillvert szerszámai és készülékei közül nemcsak kiemelkedő teljesítményével és könnyű kezelhetőségével, hanem robusztus kialakításával is lenyűgöz: az ellenálló anyagok és a kiváló minőségű kivitelezés garantálják a szerszám problémamentes működését és hosszú élettartamát, még igazán intenzív igénybevétel esetén is.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

08.02.2023

08.02.2023