Akciós

Tétel: EX10090384

|

Modell: HT-BC-800

Benzines fűkasza + szegélynyíró - háton hordozható

80 590,00 Ft 89 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – háromfogú acélpengével és nagy teljesítménnyel
  • mobil – kétütemű egyhengeres motorral és 0,9 literes tartállyal működik, így kábel és áramforrás nélkül használható
  • nagy teljesítményű – 1.47 kWh-val és 52 cm³ lökettérfogattal, legfeljebb 7500 fordulat/perc sebességig (motorfordulatszám)
  • ergonomikus – vállpánt, P-fogantyú és könnyű súly a kényelmes munkavégzés érdekében
  • gazdaságos – mindössze 790 g/kWh üzemanyag-fogyasztás tankolásonként és hosszú üzemidő

TERMÉK LEÍRÁSA

Hátkímélő és mobil: benzines fűkasza a hillvert-től

A nagy teljesítményű és gazdaságos motoros fűkasza segítségével könnyedén nyírhatja le a füvet olyan zöldterületeken, amelyek csak nehezen érhetők el a hagyományos fűnyírókkal. A kényelmes hordozóhevedernek, a praktikus P-fogantyúnak és a kis súlynak köszönhetően a fűkaszát könnyen és pontosan vezetheti egyenetlen terepen és szűk helyeken is. A benzines meghajtás biztosítja a fűszegélynyíró áramforrástól független, kábel nélküli használatát. A könnyű kezelhetőségnek, a nagy teljesítménynek és hosszú élettartamának köszönhetően a benzinmotoros fűkasza megkönnyíti a professzionális munkavégzést kertészetekben és a kertépítés területén, valamint ideális eszköz saját kertje gondozásához is.

Gazdaságos szegélynyíró a hillvert kerti kellékei közül

A szegélyvágó léghűtéses egyhengeres, kétütemű motorjának lökettérfogata 52 cm³, teljesítménye pedig 1.47 kW. A benzinmotoros kasza 790 g/kWh fogyasztása rendkívül gazdaságos, amely az 0,9 literes tank egyszeri feltöltésével megszakítás nélküli munkavégzést tesz lehetővé hosszú időn keresztül.

.

A könnyű kezelhetőség érdekében a fűkasza benzines a fogantyún található leállító kapcsoló és a gázkar mellett Easy-Start-funkcióval rendelkezik. A fűszegélynyíró így néhány másodperc alatt, erőfeszítés nélkül üzembe helyezhető. A robusztus, 8 mm hosszú, háromfogú acélpenge garantálja a hatékony eredményeket.

A motoros kasza a hillvert szerszámai és készülékei közül nemcsak kiemelkedő teljesítményével és könnyű kezelhetőségével, hanem robusztus kialakításával is lenyűgöz: az ellenálló anyagok és a kiváló minőségű kivitelezés garantálják a szerszám problémamentes működését és hosszú élettartamát, még igazán intenzív igénybevétel esetén is.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények