Akciós

Tétel: EX10090402

|

Modell: HT-WT-75-04

Faöntöző zsák - 75 l - 4 darab

29 399,00 Ft 32 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – kis és nagy fák egyenletes vízellátásához
  • egyenletes – a víz 3-8 órán belül folyik ki
  • tágas – 75 l teljes kapacitással és 55 l töltési térfogattal (mínusz fatörzs)
  • kombinálható – a cipzárnak köszönhetően két faöntöző zsák is kombinálható egymással, így megduplázható a vízmennyiség
  • tartós – a D500 vastag PVC-ből és műgyantából készült konstrukció rendkívül stabil és ellenálló

TERMÉK LEÍRÁSA

Faöntöző zsák fiatal, kis és nagy fákhoz

Ahhoz, hogy fái megfelelően fejlődjenek és pompásra nőjenek, legfőképpen egy dologra van szükségük: vízre. Különösen a fiatal fákat szükséges rendszeresen öntözni, amelyek gyökerei még nem fejlődtek ki teljesen. A hillvert faöntöző zsákjával rendkívül hatékony és egyenletes az öntözés! Egyszerűen rögzítse a zsákot fa törzséhez, és töltse meg csordultig vízzel – és mivel egy fa ritkán áll egyedül, ez az ajánlat négy praktikus öntözőzsákot tartalmaz!

Biztosítsa fái vízellátását az öntözőzsákkal!

Egy öntözőzsák teljes kapacitása 75 l, ha pedig a fa köré tekeri és rögzíti a zsákot, 55 l-t tölthet bele, így az öntözéskor a víz nem folyik el a felszínen, hanem lassan beszivárog a talajba. A felhasznált D500 vastagságú PVC-ből készült anyag rendszeresen ereszt át egy kis mennyiségű vizet, amíg az öntöző zsák 3-8 óra elteltével teljesen ki nem ürül. A víz így közvetlenül a fa gyökereihez jut, nem párolog el, így biztosítva a növények megfelelő növekedését. Ha műtrágyával szeretné dúsítani a vizet, ez szintén gond nélkül lehetséges.

A fa öntözőzsákot egy cipzárral zárhatja le, így ez egy rugalmas tartályt képez, amelyet a 6 mm-es bemeneti nyíláson keresztül tölthet meg vízzel. Ez a méret optimális, ha víztömlőt használ a zsák feltöltéséhez. Ha nagyobb fákhoz szeretné rögzíteni a fa öntözőzsákot, akkor csatlakoztasson egymáshoz két zsákot a cipzár segítségével, majd töltsön dupla mennyiségű vizet a dupla zsákba! 

Az ajánlat négy darab 75 literes zsákot tartalmaz, amelyekkel biztosíthatja akár öt nagy vagy tíz kisebb, legfeljebb 17,5 cm átmérőjű fa vízellátását. A helytakarékos tároláshoz egyszerűen hajtsa össze a rugalmas anyagú zsákokat.

MŰSZAKI ADATOK