Tétel: EX10090227

|

Modell: HT-GP-1100W-6000

Kerti szivattyú - 1100 W - 6 m³/h / 6000 l/h vízhozam - 46 m-es szállítási magasság

81 499,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű – az 1100 W-os motor lehetővé teszi a max. 1,5 m-es szívási magasságot és a 46 m-es szállítási magasságot
  • gyors – a szivattyú akár 6 m³/h áramlási sebességre képes
  • univerzális – esővíz, nyersvíz és talajvíz szivattyúzására, G1" csatlakozóval.
  • ökologikus – csökkenti az ívóvízfogyasztást és ezáltal költséget takarít meg
  • mobil – kis súly az egyszerű szállítás érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Nagy teljesítményű kerti szivattyú esővízhez, nyersvízhez és talajvízhez

A hillvert-nek, a kerti öntözés szakértőjének kerti szivattyújával hatékonyan láthatja el házát, udvarát és kertjét ingyenes esővízzel, nyersvízzel vagy talajvízzel. Szivattyúzza a vizet kutakból, ciszternákból és patakokból a nagy teljesítményű, 1100 W-os motor segítségével, és takarítson meg értékes ivóvizet!

Hatékony öntözés a vízszivattyúval a hillvert kerti tarozékai közül

A készülékkel alternatív vízforrásokból pumpálhat tiszta vagy zavaros vizet kertjébe, házába vagy kerti pavilonjába. Töltse fel vízzel, vagy ürítse ki a gyerekmedencét vagy egy teljes úszómedencét! A legfeljebb 6 m³/h szállítási sebességgel gyorsan és hatékonyan öntözheti a kertet vagy virágágyásokat. A kerti vízszivattyúval könnyedén üzemeltethet nagynyomású tisztítóberendezéseket nyersvízzel anélkül, hogy drága csapvizet pazarolna. Az elterjedt G1" csatlakozó segítségével a jet szivattyú gyorsan és intuitív módon csatlakoztatható számos készülékhez. 

A 46 m-es maximális szállítási magasságnak köszönhetően a kerti vízpumpával gond nélkül szivattyúzhatja ki a vizet elárasztott pincékből vagy különböző vízgyűjtő tartályokból. A tószivattyú akár 1,5 m melyről is képes felszívni a vizet. Az 1100 W-os motor hatékonyan és mindössze 80 dB zajszinttel működik.

A vízszivattyú tervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk a robusztus kivitelezésre. Az esővíz szivattyú egy vízálló be- és kikapcsolóval rendelkezik. A ház robusztus műanyagból, a szivattyúfej öntöttvasból készült. Az elemek korrózió- és szennyeződésállók, valamint megbízhatóan ellenállnak az intenzív igénybevételeknek is.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK