Új

Tétel: EX10090495

|

Modell: HT-MD-500B

Motoros talicska - hernyótalpas - max. 500 kg - 6.7 kW

1 002 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – 950 x 680 x 465 mm-es billenthető konténer és 500 kg terhelhetőség
  • erős – 6.7 kW-os benzinmotorral és három előre és egy hátrameneti fokozattal
  • manőverezhető – a menetirány könnyen szabályozható a fogantyúval, a 180 mm-es nyomtáv lehetővé teszi a könnyű manőverezést meredek lejtőkön vagy sáros felületeken is
  • sokoldalú – ideális építkezésekre vagy a kertbe, pl. a kitermelt föld, törmelék, kövek és más terjedelmes anyagok vagy szerszámok szállítására
  • tartós – masszív és tartós acélszerkezet, kevés karbantartást igénylő motorral

TERMÉK LEÍRÁSA

Nagy teljesítményű motoros talicska hernyótalppal és rugalmas billenő konténerrel

A motoros talicska a hillvert kiváló minőségű szerszámai és készülékei közül nagy teljesítményű, könnyen manőverezhető és egy állítható billenő tartállyal rendelkezik. A mini lánctalpas dömper ideális szállítóeszköz a kitermelt föld, a törmelék, kövek és más terjedelmes anyagok vagy építőipari eszközök szállításához, legfeljebb 500 kg össztömegig kert- és tereprendezések során, valamint építkezéseken.

Három fokozat előre és egy hátra! Könnyen manőverezhető mini dömper a hillvert-től

A motoros dömper könnyen irányítható a fogantyú segítségével. A terheléstől és a felülettől függően három sebességfokozat vagy egy hátrameneti fokozatot közül választhat. A 180 mm-es nyomtávnak köszönhetően a mini dömpert magabiztosan mozgathatja akár 15°-os lejtőkön, illetve sáros vagy érzékeny felületeken is. Az erős 6.7kW-os, négyütemű motor kompromisszumok nélkül támogatja Önt a munkavégzés során.

A lánctalpas mini dömper egy nagyméretű billenthető konténerrel rendelkezik. Az akár 46,5 cm magas oldallapoknak és a 68 x 95 cm-es rakodófelületnek köszönhetően a konténerben nagy mennyiségek és tárgyak is könnyedén elférnek. A 62°-ban megdönthető konténer lehetővé teszi az anyagok gyors és egyszerű kirakodásár egy gáznyomórugó segítségével. Végül, de nem utolsósorban a masszív és ellenálló acélszerkezet, valamint a kevés karbantartást igénylő motor gondoskodik az eszköz hosszú élettartamáról. A tároláshoz a gépen egy szelep található, amellyel elzárhatja a benzinellátást.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények