Új

Tétel: EX10090645

|

Modell: HT-YS-600

Seprőgép gyomirtáshoz - 3000 W - 2790 fordulat/perc - 68 cm - EU 5

330 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • intuitív – könnyen működtethető a hosszú fogantyúval
  • sokoldalú – eltávolítja a törmeléket, a szennyeződéseket, a kis mennyiségű havat, a mohát és a gyomokat
  • nagy teljesítményű – a kefe gyors, 2790 fordulat/perc sebességgel forog
  • környezetbarát – eltávolítja a vadon élő növényeket vegyszerek használata nélkül
  • manőverezhető – a nagy golyóscsapágyazott kerekeknek köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Nagy teljesítményű gyomirtó seprőgép 2790 fordulat/perc sebességgel

Intsen búcsút a gaznak – vegyszerek nélkül! Távolítsa el a mohát és a szennyeződéseket egyszerűen a hillvert seprőgépével. A benzinüzemű motoros seprőgép kefefeje 2790 fordulat/perc sebességgel forog, megkönnyítve a macskaköves felhajtók és járdák tisztítását. Indítsa el a készüléket egy kábelhúzással, és vezesse kényelmesen, akár egy fűnyírót.

Maradjon mobilis a hillvert motoros seprőgépével

A kültéri seprőgép 350 mm-es, golyóscsapágyazott kerekeinek köszönhetően rendkívül könnyen manőverezhető. A gyomirtón található 9 erős kefeköteg megbízhatóan távolítja el a mohát, a vadon élő gyógynövényeket és a zsenge füvet a fúgákból. Egyszerűen vezesse a gyomeltávolítót maga előtt. Az elektromos habarcskefe emellett eltávolítja a járdákról a kisebb mennyiségű havat, a törmeléket és a szennyeződéseket is. A kefe robusztus és tartós. Ha a sörték a kopás következtében megrövidülnek, engedje le egy kicsit a kefefejet, így minden vágószál ismét érinti a talajt, és újra megbízhatóan tisztítja a járdát.

A nagy teljesítményű, 173 cm³ lökettérfogatú gyomirtó rendkívül felhasználóbarát és egyszerűen kezelhető. A készüléket manuálisan vezérelheti. A 96 cm hosszú markolat robusztus nejlonból készült, így mindig kényelmesen fekszik a kézben, és Ön egyenes testtartásban dolgozhat, amely tehermentesíti a vállat és a hátat.

A motoros gyomeltávolító garantálja a hatékony és biztonságos munkavégzést. A műanyag burkolat védi a motort és megakadályozza, hogy a felcsapódó szennyeződések károsítsák azt. A túlmelegedés elkerülése érdekében az utcai seprőgép motorja léghűtéssel rendelkezik.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények