Új

Tétel: EX10062397

|

Modell: MSW-CRF49-50W

Autós hűtő / fagyasztó 49 l - -20–20 °C - 12/24 V (DC) / AC-adapter

129 990,00 Ft 153 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagyfokú mobilitás – a kompakt méretnek és a 24/12 V csatlakozásnak köszönhetően az autó akkumulátorához, valamint egyszerű szállítás a fogantyúval
  • multifunkcionális – megfelelő hűtőszekrényként vagy fagyasztott élelmiszerek szállítására
  • hatékony – 50 W-os teljesítményével a hűtő -20–20 °C hőmérséklet-tartományban hűt
  • tágas – 49 l-es tárolóhely az optimális helykihasználás érdekében
  • kiváló minőség – elegáns vasház (horganyzott) és különösen csendes működés

TERMÉK LEÍRÁSA

Hordozható hűtő autóba fagyasztó funkcióval

Az autós hűtővel jól felkészülten vághat neki a hosszú utaknak. Legyen szó hideg italokról, friss élelmiszerekről, fagyasztott áruról, vagy gyógyszerekről, például inzulinról vagy érzékeny kozmetikumokról: a tágas, mégis kompakt autó hűtőszekrényben megfelelően tárolhatja az árucikkeket a kocsijában, teherautójában vagy a lakókocsiban, miközben a 24/12 V csatlakozás állandó hőmérsékletet biztosít.

Több mint egy mobil hűtőszekrény – a -20–20 °C-os hőmérsékletnek köszönhetően

A -20–20 °C hőmérséklet-tartománynak köszönhetően, az autó hűtő nemcsak hűtött italok, hanem jég vagy fagyasztott élelmiszerek szállítására is alkalmas. 50 W teljesítményével ös robusztus tömítésével az autós mini hűtő hatékonyan és megbízhatóan működik. A kívánt hőmérsékletet egyszerűen és intuitív módon állíthatja be a megvilágított kezelőpanel segítségével. A 49 l-es belső tér a legkisebb helyeken is bőséges tárhelyet kínál, és optimálisan kihasználható.

A 60 x 37 x 50 cm-es ház vasból (horganyzott) készült, így hatékonyan ellenáll a külső hatásokkal szemben. A kiváló minőségű anyagok és a modern design kombinációja garantálja a mini autós hűtő egyszerű tisztítását és hosszú élettartamát.

MŰSZAKI ADATOK