Akciós

Tétel: EX10062111

|

Modell: MSW-DCM-06

Dobos csőtisztító gép - nyitott design - 390 W - 1480 fordulat/perc - Ø 32–100 mm

205 990,00 Ft 219 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – 390 W teljesítményű motor 1480 fordulat/perces sebességgel
  • hatékony – a lefolyótisztító spirál a dobban összesen 15 m hosszú és 12,7 mm átmérőjű
  • kompatibilis – 32–100 mm átmérőjű csövekkel
  • tartozékok – 4 különböző fúrószárat tartalmaz
  • mobil – praktikus fogantyú és stabil alap

TERMÉK LEÍRÁSA

Tiszta csövek! Az MSW csőtisztító gépével

Tisztítsa rendszeresen a csöveket, és távolítsa el hatékonyan a szennyeződéseket az MSW dobos csőtisztító gépével a balesetek megelőzése érdekében! A készülék még a makacs lerakódások esetén is optimális teljesítményértékeket kínál, amelyekkel gyorsan helyreállíthatja csővezetékek megfelelő áramlását. Alkalmazza a speciális fúrókat a különböző eltömődésekhez. A fúrókat néhány egyszerű lépésben cserélheti a spirál végén. A nyitott dobszerkezetnek köszönhetően mindig szem előtt van a kábel hossza.

Hatékony dobos csatornatisztító gép

A szennyezett csövek erőteljes tisztításához használja a nagy teljesítményű 390 W-os motort, amely 1480 fordulat/perc sebességgel mozgatja spirált a csőben. A lábkapcsoló segítségével könnyedén mozgásba hozhatja a spirált, majd ismét leállíthatja, így Ön mindig kézben tarthatja és ellenőrizheti a tisztítási folyamatot. A maximális biztonság érdekében a GFCI védelem be van építve a készülékbe. A nyitott dobban található lefolyótisztító spirál maximális hossza 15 m, amely megakadályozza a túlzott szennyeződést, valamint mindig kéznél van. A szennyeződéstől függően 4 fúró közül választhatnak, amelyek optimálisan mozognak a csőben.

A spirál és a fúrók átmérője 12,7 mm. A lefolyótisztítóval hatékonyan távolíthatja el szennyeződéseket legfeljebb 32–100 mm átmérőjű csövekből. A spirálok anyaga optimális a nedves környezetben való munkavégzéshez, valamint rendkívül rugalmas és tartós.

A célzott tisztításhoz 4 fúró található a szállítási csomagban. A klubfúró hatékonyan távolítja el az eltömődéseket a keskeny csőhajlatokban. A zsírokhoz és folyékony anyagokhoz pedig a levélfúró áll rendelkezésre. Az igazán makacs lerakódások eltávolításához csatlakoztassa a villás vágófejet a spirál végéhez. Válassza a fogazott villás vágófejet, ha apró ágakat és gyökereket szeretne fűrészelni. 

MŰSZAKI ADATOK