(1) értékelés

Tétel: EX10061429

|

Modell: MSW-DCD-450/112-PRO

Gyémánt magfúró korona - Ø 112 mm - 450 mm

40 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kiváló minőségű - robusztus fúrókorona acélból gyémánt bevonattal
  • erőteljes - kő, kerámia, csempe, beton és számos más anyag fúrásához
  • sokoldalú - száraz és nedves fúráshoz
  • kompatibilis - bevált menetes csatlakozás G1: 1 ⅟₄''
  • tökéletes illeszkedés - átmérő 112 mm és hossz 450 mm

TERMÉK LEÍRÁSA

Gyémánt magfúró korona 112 mm-es átmérővel magfúrógépekhez

Az MSW-DCD-450/112-PRO gyémánt magfúró korona egyaránt alkalmas nedves, illetve száraz fúrásra. Ezzel a kiváló minőségű magfúrógép tartozékkal max. 450 mm mélységű, és 112 mm átmérőjű furatokat lehet készíteni. A magfúró korona kopásálló, aminek köszönhetően az olyan kemény anyagok, mint a beton, vasbeton, tégla, klinker, mészkő vagy estrich sem jelentenek gondot a magfúró korona számára. Az MSW fúrói és csavarhúzói ideális megoldást jelentenek a pontos és hatékony fúráshoz.

Acél fúrókorona gyémánt bevonattal

A nagy teljesítményű gyémánt fúrókorona lehetővé teszi a különböző anyagok szakszerű és pontos fúrását. A kiváló minőségű gyémánt magfúró korona gyémánt bevonattal lett ellátva, vagyis rendkívül robusztus és tartós. A fúrás így mindig tiszta és sorjátlan, és még a legkeményebb anyagok is biztonságosan és hatékonyan fúrhatók a magfúróval.

112 mm-es átmérőjével és 450 mm-es furatmélységével a gyémánt fúrókorona ideális nagy teljesítményű magfúró gépeinkhez. Ezenkívül a fúró minden olyan elektromos szerszámhoz használható, amely 1 ⅟₄'' (G1) menetes csatlakozással rendelkezik.

A gyémánt fúrókorona edzett acélból készült, vagyis rendkívül ellenálló és stabil. A gyémánt bevonatnak köszönhetően termékünk folyamatos használat mellett is megtartja formáját, így Ön a legjobb eredményeket érheti el a különböző anyagok fúrása során. A fúrókoronával száraz és nedves fúrás is lehetséges, mi azonban a nedves fúrómódszert javasoljuk, mert ez hozzájárul az eszköz biztonságához és a hosszú élettartamához is.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Perçage d'un mur plein d'épaisseur 32 cm avec une trépaneuse de 2000W en une après midi, avec quelques pauses :-)