Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX10061228

|

Modell: MSW-DMS300

Gyémántfúró állvány kerekekkel

135 990,00 Ft 155 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • egyszerű – rögzítőrendszer MSW magfúrógépek és hasonló eszközök számára
  • pontos – tolókar lehetővé teszi a magfúrógép pontos mozgatását
  • hatékony – négy előre megfúrt lyuk és állítócsavar az állvány könnyű rögzítése érdekében
  • mobil – görgők lehetővé teszik a kényelmes szállítást
  • rugalmas – 940 mm hosszú rúd különböző fúrási mélységekhez alkalmas

TERMÉK LEÍRÁSA

Gyémántfúrógéphez való állvány 300 mm átmérőig terjedő fúrásokhoz

A fúrás pontosságának növelése és az MSW magfúrógépek kezelésének megkönnyítése érdekében használhatja a magfúró állványt. A stabil talp és az egyszerűen állítható vezetősín megkönnyítik a magfúrógép kezelését és biztosítja még a kemény anyagokban, mint betonban vagy kövekben való biztonságos fúrást is. Dolgozzon hatékonyan és használja az MSW elektromos kézi szerszámait, mint a csavarozó- és fúrógépeket.

Fúróállvány MSW magfúrógépjeihez

A magfúró állvány egy talpból és egy rúdból áll, amelyre a gyémántfúró megfogatandó. A talp négy beállító csavarral lett ellátva, amelyek segítségével az állvány a fúrási helyhez fogatható. További stabilitást a két állítható tartó biztosít, melyek segítségével a maximális 400 x 480 mm-es állófelület elérhető.

A magfúrógép egy gyorscserélő adapter segítségével fogatandó a rúdhoz. Az adapter segítségével az eszköz a vezetősín mentén pontosan elhelyezhető és mozgatható. A tolókar lehetővé teszi a biztonságos és hatékony munkavégzést, mely során akár 300 mm átmérőjű fúrások is elvégezhetők. A gyémántfúró állvány rúdja 940 milliméterével elegendő mozgásszabadságot biztosít, hogy a gyémántfúró fejjel együtt a magfúrógépet a fúrás előtt elhelyezze és kényelmesen dolgozhasson az eszközzel.

A mobil fúróállvány magas minőségű alumíniumból, valamint acélból készült, ezáltal még nagy terheléseknek is ellenáll. A kényelmes szállítás érdekében két görgővel is el lett látva.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Perfeito. Fácil de instalar a perfuratris.