Tétel: EX10061906

|

Modell: MSW-DRRV10

Szegecshúzó adapter akkus csavarozóhoz és fúrógéphez - Ø 2,4–5 mm - szénacél

14 699,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális – megfelelő a szabványos akkus csavarozókhoz és fúrógépekhez
  • egyszerű – gyorsan telepíthető és azonnal használatra kész
  • kisméretű – a kompakt szegecselő adapter könnyű és egyszerűen szállítható
  • energiatakarékos – kevés manuális erő szükséges
  • tartós – a robusztus szénacélból készült háznak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Szegecshúzó adapter akkus csavarozóhoz és fúrógéphez 2,4–5 mm átmérőjű vakszegecsekhez

Helyezze fel, húzza meg, és állítsa be a vakszegecseket egyszerűen az akkus csavarozókhoz való szegecshúzó adapterrel! Alakítsa fúrógépét vagy akkumulátoros csavarozóját szegecselő fogóvá vakszegecsekhez, 6 különböző méretben. Az eszköz ideális professzionális munkákhoz és az otthoni műhelybe is, ha egyszerre sok szegecset szeretne rövid idő alatt, kis erőfeszítéssel beállítani.

A fúrógépbe fogható szegecselő adaptert bármilyen akkus csavarozóhoz vagy fúrógéphez rögzítheti, amelynek teljesítménye legalább 300 W, és fordulatszáma meghaladja a 2000 fordulat/percet. A tartozék egy hatszögletű foglalattal rendelkezik, és megfelelően illeszkedik a kereskedelemben kapható fúrókhoz. Helyezze be a szegecshüvelyt a szegecselő tüskével. Állítsa be a fúrót a szegecselő adapterrel a kívánt helyre a munkadarabon. Hagyja a fúrót rövid ideig járni, amíg a szegecselő tüske el nem törik.

Az akkus fúrógéphez való tartós szegecshúzó adapter háza robusztus szénacélból készült. A kompakt és könnyű készlet rendkívül hosszú életű, illetve mobilisan használható.

MŰSZAKI ADATOK