Akciós

Tétel: EX10040429

|

Modell: TRENTO WHITE

Kozmetikai ágy - 300 W - 200 kg - Fehér

516 990,00 Ft 625 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • stabil – 200 kg teherbírás a robusztus acélváznak köszönhetően
  • higiénikus – a fekvő felületet könnyen kezelhető műbőr (PU) huzat borítja, amely ellenálló a vízzel és az olajjal szemben
  • állítható - beállítható magasság és háttámla a maximális kényelem érdekében
  • praktikus – kézi vezérlés, fejpárna, 2 kerék és papírtekercs tartó a hatékony munkavégzés érdekében
  • komfortos – kényelmes pánázat 650 mm vastag habszivacsból

TERMÉK LEÍRÁSA

Tökéletesen beállítás a TRENTO WHITE kozmetikai ágyon

A teljesen automatikus TRENTO WHITE kozmetikai ágy a physa-tól maximális kényelmet fekvő helyzetben. Ön komfortosan végezheti el a kozmetikai kezeléseket, vendégei számára pedig garantált a teljes kikapcsolódás. Az elektromos kezelőágy ideális választás styling, tetováló és piercing szalonokba, spa- és wellness létesítményekbe, valamint a kozmetikai kezelő ágy masszázságyként is vasználható.

Kényelmes kozmetikai kezelőágy az egészségért és a szépségért

Ha a kényelemről és az ergonómiáról van szó, az egyenes kialakítású elektromos kozmetikai ágy számos funkcióval rendelkezik, és optimálisan igazítható az Ön, valamint az ügyfelek igényeinek megfelelően. Egy erőteljes motor biztosítja az optimális beálításokat: beállítható magasság és háttámla. A magasság 1165–1485 mm között állítható, a 705 x 705 mm méretű háttámla 0–74° közötti szögben dönthető, és az  1220 x 705 mm-es ülés 530–850 mm-es tartományban állítható be. A 135 × 85 × 80 mm-es fejpárna pedig szükség esetén levehető.

A puha párnázat és az első osztályú, könnyen tisztítható olaj- és víztaszító műbőr (PU) huzat kombinációja biztosítja a rendkívüli kényelmet és a kifogástalan higiéniát, az 650 mm-es extra vastag párnázat pedig lehetővé teszi a teljes kikapcsólódát vendégei számára. Az új páciensek higiénikus kezelése érdekében a beépített tartóra egy papírtekercs helyezhető. A négy sima járású, 95 mm átmérőjű görgő biztosítja a kozmetikai ágy mobilis és a rugalmas használatát.

Robusztus acélszerkezetének köszönhetően a physa tetováló ágy maximális terhelhetősége 200 kg. A kozmetikai ágy élettartama rendkívül hosszú, klasszikus {{colour_34_old_temp}} színe pedig időtálló és stílusos.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK