Akciós

Tétel: EX10040465

|

Modell: PHYSA COLMAR BEIGE

Összecsukható masszázságy - 185-211 x 70-88 x 63-85 cm - 227 kg - Bézs

64 390,00 Ft 77 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • mobil – a masszázságy gyorsan felállítható a rendelőben vagy közvetlenül az ügyfeleknél
  • stabil – a bükkfából készült váz max. 227 kg-ig terhelhető
  • könnyen karbantartható – a PVC-huzat egyszerűen tisztítható és könnyen karbantartható
  • egyedi – a magasság és a fejtámla az ügyfél igényeinek megfelelően állíthatók
  • kényelmes – az 50 mm vastag párnázat, a kartámla és a nyílás a fej számára garantálja a kényelmes fekvést minden helyzetben

TERMÉK LEÍRÁSA

Összecsukható masszázságy változatos használtra

Növelni szeretné szükség esetén a masszázságyak számát vagy otthonukban és irodájukban szeretné kezelni ügyfeleit? A PHYSA COLMAR BEIGE összecsukható masszázságy segítségével bővítheti lehetőségeit a masszázs vagy más kozmetikai kezelések során. A masszázságy könnyen szállítható, pillanatok alatt felépíthető és biztosítja az ügyfelek által elvárt kényelmet a masszázs és a wellness kezelések során.

Mobil és stabil masszázsasztal kényelmes párnázattal

A masszázsasztal összecsukott állapotban olyan, mint egy fogantyúval ellátott, praktikus bőrönd, amelyet csak akkor kell kinyitnia, ha az ágyat éppen használni szeretné. A stabil bükkfából készült váz könnyen kinyitható, az ülés és a háttámla pedig kényelmes, párnázott ággyá alakíthatók. A fejtámla, a kartámaszok és a polc egyszerűen rögzíthetők a masszázspad vázára, és kezdődhet is a nyugtató masszázs.

A robusztus váz, és a összecsukható masszázsasztal konstrukciója 227 kg-os teherbírást tesz lehetővé, így az ágy megfelelő kicsik és nagyok számára is. Az optimális munkapozíció érdekében a magasság egyszerűen állítható  630–850 mm között a csavaros rögzítőelemek használatával.

Maximális kikapcsolódás az összecsukható masszázsasztal segítségével

Az 50 mm vastag bézs színű kárpitozás biztosítja az optimális kényelmet vendégei számára, így a masszázsasztalon hosszabb kezelések is lehetségesek. A lábtartó különböző szögekben állítható 22° és 83° között. A fejtámla 45°-ban dönthető felfelé és lefelé, így a fej mindig nyugodt helyzetben marad. A nyakpárna hozzájárul a kényelmes nyugalmi pozícióhoz. A fejtámla és a háttámla egy-egy nyílással rendelkezik, így ügyfele kényelmesen feküdhet hason is. A háttámla mélyedése szükség szerint eltávolítható és visszahelyezhető.

A PVC-ből készült huzat tapintása kellemes, és az anyag könnyedén tisztítható egy kevés vízzel, valamint az olaj használata sem károsítja a párnázatot. A strapabíró anyagnak köszönhetően az alapos fertőtlenítés sem jelent gondot. Az összecsukott masszázságyban elhelyezheti kiegészítőit, a táska pedig hozzájárul a kényelmes szállításhoz.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK