(1) értékelés

Tétel: EX10040436

|

Modell: PHYSA MARSEILLE BLUE

Összecsukható masszázságy - 185 x 60 x 60-85 cm - 227 kg - Kék

67 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • mobil – a masszázságy gyorsan felállítható a rendelőben vagy közvetlenül az ügyfeleknél
  • stabil – a bükkfából készült keret 227 kg-ig terhelhető
  • könnyen karbantartható – a PVC-huzat egyszerűen tisztítható és könnyen karbantartható
  • egyedi – a magasság és a fejtámla az ügyfél igényeinek megfelelően állíthatók
  • kényelmes – a 40 mm vastag párnázat, a kartámla és a nyílás a fej számára garantálja a kényelmes fekvést minden helyzetben

TERMÉK LEÍRÁSA

Összecsukható masszázságy változatos használtra

Növelni szeretné szükség esetén a masszázságyak számát vagy otthonukban és irodájukban szeretné kezelni ügyfeleit? A PHYSA MARSEILLE BLUE összecsukható masszázságy segítségével bővítheti lehetőségeit a masszázs vagy más kozmetikai kezelések során. A masszázságy könnyen szállítható, pillanatok alatt felépíthető és biztosítja az ügyfelek által elvárt kényelmet a masszázs és a wellness kezelések során.

Mobil és stabil masszázsasztal kényelmes párnázattal

A masszázsasztal összecsukott állapotban olyan, mint egy fogantyúval ellátott, praktikus bőrönd, amelyet csak akkor kell kinyitnia, ha az ágyat éppen használni szeretné. A stabil bükkfából készült váz könnyen kinyitható, az ülés és a háttámla pedig kényelmes, párnázott ággyá alakíthatók. A fejtámla, a kartámaszok és a polc egyszerűen rögzíthetők a masszázspad vázára, és kezdődhet is a nyugtató masszázs.

A robusztus váz, és a összecsukható masszázsasztal konstrukciója 227 kg-os teherbírást tesz lehetővé, így az ágy megfelelő kicsik és nagyok számára is. Az optimális munkapozíció érdekében a magasság egyszerűen állítható  600–850 mm között a csavaros rögzítőelemek használatával.

Maximális kikapcsolódás az összecsukható masszázsasztal segítségével

A 40 mm vastag kék színű kárpitozás biztosítja az optimális kényelmet vendégei számára, így a masszázsasztalon hosszabb kezelések is lehetségesek. A lábtartó különböző szögekben állítható be 15° és 50° között. A fejtámla 45°-ban dönthető felfelé és lefelé, így a fej mindig nyugodt helyzetben marad. A nyakpárna hozzájárul a kényelmes nyugalmi pozícióhoz. A fejtámla és a háttámla egy-egy nyílással rendelkezik, így ügyfele kényelmesen feküdhet hason is. A háttámla nyílása szükség szerint eltávolítható és visszahelyezhető.

A PVC-ből készült huzat tapintása kellemes, és az anyag könnyedén tisztítható egy kevés vízzel, valamint az olaj használata sem károsítja a párnázatot. A strapabíró anyagnak köszönhetően az alapos fertőtlenítés sem jelent gondot. Az összecsukott masszázságyban elhelyezheti kiegészítőit, a táska pedig hozzájárul a kényelmes szállításhoz.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


3.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Nach weiterer Ansicht und Testung und Überlegung kam ich zu folgendem Fazit: Die Polsterung könnte stabiler/fester sein, leider spürt man beim Liegen den Schnittstellenübergang der Rückenhochlehnfunktion, das empfinde ich als sehr störend und unbequem, auch für die Klienten die man behandelt. Zum Zweiten ist die gesamte Liege durch die tolle Holzverarbeitung doch etwas schwer (+6kg mehr gegenüber Metall) für ein ständiges Auf-/Abbauen und Transportoptionen und man selbst nur 1,58m misst, ist das Ganze doch sehr unhandlich...deshalb entschied ich mich doch für ein leichteres Modell. Schade fand ich, dass keine Knierolle als Grundausstattung dabei ist. Die Rücklieferung imGroßen und Ganzen einfach...jedoch konnte die Ware vom Transportunternehmen nicht abgeholt werden, Option war an meinem Standort angeblich nicht möglich gewesen - schwierig, wenn man selbst tatsächlich keine Transportmöglichkeit hat. Dank Nachbarn konnte es organisiert werden, danke an der Stelle an diese....und danke für die Möglichkeit eines Resümees.