Akciós

Tétel: EX10012505

|

Modell: RCWI-4G

Borhűtő - 135 l - Royal Catering

244 990,00 Ft 356 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – a 6 polcon akár 46 palack is elhelyezhető
  • sokoldalú – az 5–22 °C közötti hőmérséklet-tartomány ideális különböző italokhoz
  • energiatakarékos – LED világítás az energiafogyasztás csökkentése érdekében
  • robusztus – edzett üvegből készült ajtó és stabil konstrukció
  • állítható – a lábak magassága 60 mm-rel állítható

TERMÉK LEÍRÁSA

Hűvös élvezet a borhűtőből

A borhűtővel biztosíthatja a bor megfelelő hőmérsékletét és optimális tárolását. Természetesen a hűtőben bármilyen más italt is tökéletesen hűtve tárolhat – és a fehér LED világításnak köszönhetően rendkívül ízlésesen mutathat be. Az italhűtő tökéletes kiegészítő bárokba, saját otthonába vagy rugalmas felhasználásra szállodákban, kávézókban vagy éttermekben.

Rengeteg hely a borok és a többi ital számára a Royal Catering italhűtőjében

A 135 l űrtartalmú palackhűtő elegendő helyet kínál akár 46 borosüveg tárolására. A 6 polcon mindig szakszerűen tárolhatja a borokat, hogy azok optimálisan fejthessék ki aromájukat. A hőmérsékletet pontosan szabályozható 5–22 °C között a LED kijelzőn keresztül. A széles hőmérséklet-tartománynak köszönhetően a hűtőszekrényt igény szerint sör, almabor, szénsavas italok vagy gyümölcslevek tárolására is használhatja, és mindig optimális hőmérsékletet érhet el.

A LED világítás kellemes hangulatot teremt és gondoskodik a kínálat ízléses bemutatásáról. A LED izzók alig adnak le hőt, így a bor hűtőben a hőmérséklet mindig a kívánt szinten marad. Használja ki a tökéletesen szigetelt, kétrétegű edzett üvegből készült ajtó előnyeit. A két réteg közötti teret levegő tölti ki, amely szigetelésként és hőszigetelésként funkcionál. Az ajtó rendkívül halkan nyitható és zárható.

Használja a tartós és strapabíró bortároló szekrényt hosszó éveken át! Az ital hűtőszekrény porszórt bevonattal rendelkezik, amely stílusos megjelenést nyújt és minden berendezési stílushoz remekül illik, valamint más anyagokkal ellentétben minimalizálja a karcolások, a kopás, a korrózió, a fakulás és az anyag elöregedésének kockázatát. A lábak 60 mm-rel állíthatók, így a bortároló szekrényt bárhol elhelyezheti, és könnyedén kiegyenlítheti a padló egyenetlenségeit.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények