Tétel: EX10010758

|

Modell: RCTP25

Hőtartó edény 25 L

81 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • Ételek és italok melegen tartására szállítás során
  • Megfelel a legmagasabb gasztronómiai igényeknek
  • Dupla falú szigeteléssel / Teljesen levehető fedél, szellőzővel
  • Kombinálható más, a szériából való edénnyel / 25 L kapacitás
  • Ergonomikus fogantyúk / Gumírozott tartályfenék, csúszásmentes és ütésálló
  • Könnyen tisztítható / Kiváló minőségű szálcsiszolt rozsdamentes acél

TERMÉK LEÍRÁSA

A Royal Catering RCTP25 hőtartó edényével ételek és italok melegen való szállítása gond nélkül megoldható. A thermo konténerek speciálisan a gasztronómiára lettek kialakítva, így éttermekben és szállodákban tökéletesen bevethető, de házhoz szállító cégek is használhatják gond nélkül. Amennyiben a funkcionalitás, tartósság, illetve az igényes design önnek fontos, akkor ez a dupla falú 25 literes szigetelt hőtartó edény kiváló eszköz lesz a konyhájában.

Az RCTP25 kapacitása 25 liter. A tároló illetve a padló teljes egészségében dupla falú hőálló rozsdamentes acélból készült. A két réteg között található egy 15 mm vastag hőszigetelő réteg. A duplafalú szigetelésnek hála a hőmérséklet akár 6 és 8 órán át tartható.

A levehető tető is hasonló dupla szigetelő réteggel rendelkezik, ez tovább javítja a hőtartó képességet. 6 könnyedén kezelhető szorítózár gondoskodik a rögzítésről. A tetőben egy szilikon tömítés is található, így a hőálló edény szállítás közben légmentesen zárható.

Továbbá, a fedél fel van szerelve egy szeleppel, ami lehetővé teszi a forró ételek szállítása közben kialakuló gőz kiengedését. A szelep biztonságos használata érdekében, ez csak a speciálisan kialakított fogantyú segítségével működtethető. A könnyebb kezelés, és az egyszerűbb tisztítás érdekében, a töltő nyílást tágasra tervezték.

A tartály két ergonomikus markolattal rendelkezik, ami megkönnyíti a szállítást. A tartály alja rugalmas műanyag gyűrűvel van borítva. Ez megvédi a tartályt a sérülésektől, és lehetővé teszi a biztonságos támaszt. Ez továbbá lehetővé teszi a tartályok stócolását, mivel a gyűrű és tető tökéletesen passzol egymásba.

Első osztályú kialakításának hála, a szálcsiszolt rozsdamentes acélból készült RCTP25 a magas higiéniai elvárásoknak is megfelel. A tartály felülete ellenálló rozsda, korrózió és szennyeződésekkel szemben. A konténer segít megőrizni az étel ízét és minőségét. A felhasznált alapanyag emellett lehetővé teszi a termék egyszerű tisztítását, és karbantartását.  

Nézze meg a szériában található többi ételtartónkat is! A 30 cm-es átmérőnek köszönhetően a 10, 15, 20 és 35 literes ételhordók egymásba illenek, és könnyedén kombinálhatóak egymással!

MŰSZAKI ADATOK